man_with_no_name Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Sorry paidia apla piga gia ipno i lepti kokkini einai personal favorite kai entaksi den iksera an tha apantisei me tin mia
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Πωπω! Τώρα γύρισα κ το είδα! Πραγματικά απίστευτο! Γεία σου Akujin Ταρκοφσκικέ! Αλλά μια κ προηγήθηκα για δευτερόλεπτα μάλλον, θα βάλω πάλι εγώ (όχι τίποτα άλλο, αλλά το προηγούμενο βρέθηκε γρήγορα). Ελπίζω να μη σε πειράζει Λοιπόν...
Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 einai diko sou, ti les twra. xmmm, den to xw to screenshot. kana hint?
Em_Zed Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Εμένα τώρα αυτό γιατί μου λέει κάτι; Λοιπόν, θα το πω.. wolf ???
Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 to dasos mou thymize ki emena wolf alla i skini auti den mou kathetai kala. let's see...
Em_Zed Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Βασικά, η μόνη μου ένσταση είναι για το αν αυτό το ανθρώπινο ον είναι η Μισέλ Φάιφερ ή ο Κρίστοφερ Γουόκεν !!!
Akujin Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 o walken? apo poia tainia? egw gia gynaika tin vlepw auti tin figoura pantws. as perimenoume na ksipnisei o Manuel
Em_Zed Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 haha !! etsi pou eida ti figura, autos mou rthe prota sto mialo.. de tou fernei kapos ? giati ego douleuo eno o manuel koimatai ??
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Γυναίκα είναι βρεεεε. Βασικά δεν ξέρω αν η ταινία είναι γνωστή στην Ελλάδα (μάλλον είναι πολύ δύσκολη), γι'αυτό θα βάλω ένα χαρακτηριστικό ss. Στην ουσία την καρφώνω σ'αυτούς που την έχουν δει.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Α! Και by the way, γιατί υποθέσατε ότι κοιμόμουν; Δηλαδή η εκδοχή ότι ήμουν στη σχολή μου δε σας πέρασε από το μυαλό; Μήπως είστε λίγο αργόσχολοι κ κρίνετε εξ ιδίων τ' αλλότρια; Αν κ τελικά είχατε δίκιο. Κοιμόμουνα... (ντροπή κ ταπείνωση...) Και κάτι ακόμα: Μου αρέσει Akujin, που όχι μόνο απαντήσαμε ταυτόχρονα, αλλά κ αρκετή ώρα μετά (όχι 10 λεπτά αφου έγινε το ποστ). Τέλειος συγχρονισμός!
dim_b Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Δημοσ. 20 Απριλίου 2005 Dogma Γιά τους fans του Kevin Smith είναι γνωστή. Γιά τους άλλους δεν έχω ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα