haris_ch02019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 sori pou argisa...sigoura tin exete dei oloi....
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Fantasia φυσικά. Και όποιος δεν την έχει δει, να τη δει μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Μετά από αυτό το χρονικό περιθώριο, η κουλτούρα του θα πέσει 3 σκάλες χαμηλότερα. Και μετά από αυτό, θα πέφτει 1 σκάλα τη βδομάδα. Βιαστείτε! Βαριέμαι να βάλω screenshot πάντως. Ας βάλει κάποιος άλλος. (Akujin τρέχα!)
panzos Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Εγω δεν την εχω δει παντως και δεν σκοπευω..δεν ειναι πολυ παιδικο ?
Panathachamp Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Αφού δεν βάζει άλλος http://briefcase.pathfinder.gr/download/panathachamp/25872/412109/0/bscapabc.jpg
Akujin Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 FANTASIA einai poly kalo honestly. vevaia mporei na varetheis ligo an de sou aresei genikws i klassiki mousiki kai ta synafi (kai i fantasia 2000 einai arketa kali, alla this is simply classic)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 @ Panathachamp: Το Down by Law; (Jim Jarmusch).
bchris Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Η φαντασια ειναι πολυ καλη. Ο Τσαικοφσκυ με τον ορχεοθραυστη του με χαλαει....
Akujin Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 @ Panathachamp: Το Down by Law[/i']; (Jim Jarmusch). i doubt that...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Η φαντασια ειναι πολυ καλη.Ο Τσαικοφσκυ με τον ορχεοθραυστη του με χαλαει.... Άρα συμφωνείς με τον ίδιο τον Τσαϊκόφσκυ, που επίσης είχε απέχθεια για το έργο του αυτό. Αν κ προσωπικά διαφωνώ κ με τους δυό σας οριζοντίως καθέτως κ κατά 28 μοίρες (κατα προσέγγιση). Η ταινία δεν είναι παιδική. Είναι ένα ταξίδι στα χρώματα κ ένας καλός τρόπος να ακούσει κανείς τη κλασική μουσική μέσα από τα αυτιά ενός άλλου. Στην ουσία, για μένα, η ταινία, εγκαινίασε νέο είδος τέχνης. Γιατί κ η τέχνη αυτό είναι στην ουσία. Βγάζω κάτι από μέσα μου, κ το δείχνω στους άλλους να μου πουν τι σκέφτονται. Αυτό από μέσα μου τώρα, μπορεί να είναι είτε εμπειρίες της ζωής μου, είτε εμπειρίες που απέκτησα από την έκθεση σε άλλα έργα τέχνης! Μήπως σε έπεισα να τη δεις; Αν και αν δεν έχεις όρεξη, μην τη δεις. Κράτα τη, να τη δεις σε μια φάση της ζωής σου που θα είσαι διατεθειμένος να την απολαύσεις. Δηλαδή αν η άποψη σου για τη κλασική μουσική είναι "μου φέρνει νύστα", τότε καλύτερα να ακούσεις πρώτα κ μετά να δεις την ταινία. Αν κ μπορεί η ταινία να σου αλλάξει τη γνώμη (αν τη δεις με όρεξη)
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ontws h fantasia einai prwta ap' ola ergo texnhs kai meta tainia epi tou 8ematos, to SS einai to stranger than paradise tou jarmush (o paredwse brhke ton skhno8eth) Nea tainia den mporw na balw giati auto ton kairo den eimai sto pc mou. As balei opoios 8elei.
Akujin Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 roba! ... jarmusch kai den to vrika. vevaia den to exw dei(dammit) to sygkekrimeno tou. oops! ayto ksexasa na to anaferw sto sxetiko topic mou...
Panathachamp Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Από την στιγμή που δεν βάζει ο Pablo_Hasan,προτεραιότητα έχει ο paredwse :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα