dim_b Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Δημοσ. 2 Απριλίου 2005 Την είχα βάλει και παλιότερα αυτή την ταινία Ας συνεχίσουμε με κάτι επίκαιρο...
Akujin Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 profanws o dim_b exei ksexasei oti exei valei autos tainia.... :)
Akujin Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 exw vrei ton pasifani ithopoio sto iliovasilema. mexri ekei omws. den to exw dei. klaps! tha pw to ''lucky numbers'' . auto mou paei pio poly
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 dim αν θυμαμαι καλα τη δευτερη ss την εχω βαλει και γω edit http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=81986&page=127&pp=15&highlight=shorty post 1903, αλλα ημουν λιγο ποιο υπουλος...
dim_b Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Τι να την κάνεις την επιβεβαίωση; Αφού είχες βάλει την ίδια σκηνή anakyklwsi kanete paides?? hehe Μάλλον έχουμε αρχίσει να ξεμένουμε από ταινίες
me_robas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Αρκετά εύκολο για κάποιον που έχει δει την ταινία πάνω απο 10 φορές. Ας βάλω κι εγώ λοιπόν (για 1η φορά) pic
bchris Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Και μου το θυμησε, αλλα λεω δεν μπορει! Ειναι πολυ ευκολο για να ειναι αυτο
theobabis Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Aναρωτιεμαι αν υπαρχει δυσκολη σκηνη στο matrix. Προσπαθησα οσο μπορουσα και η επιλογη ηταν μεταξυ αυτης και αυτης που δειχνει το κινητο που του πεφτει οταν βγηκε εξω απο το κτηριο...
me_robas Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δεν νομίζω να υπάρχει εύκολη σκηνή στο matrix. Ίσως καμιά σκηνή απο το club να ήταν δύσκολη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα