Προς το περιεχόμενο

Παιχνιδάκι: "Βρες την ταινία"

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξέρω τι hint ακριβώς να δώσω. Να πω απλά ότι το σκάκι είναι βασικό μέρος της πλοκής και όχι δευτερεύον στοιχείο...Δίνω και 2ο ss, αν κάποιος την έχει δει δεν μπορεί να μην το αναγνωρίσει. Την είχε δείξει η TV μια φορά πριν 2 περίπου χρόνια.

guess_23_2.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 18,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• theobabis

1786

• Akujin

1532

• vsls

1194

• the_end

852

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Tasoti, σωστά, είναι το Searching for Bobby Fischer (aka Innocent Moves), όμως να διορθώσω ότι αναφέρεται στον Joshua Waitzkin (όχι ακριβώς βιογραφία, αλλά από την ηλικία των 7 χρονών, όπου και άρχισε να διαφαίνεται η σκακιστική ιδιοφυία του, μέχρι και το πρώτο πρωτάθλημα παίδων των ΗΠΑ στο οποίο συμμετείχε). O Bobby Fischer αναφέρεται συνεχώς στην ταινία χάριν παραλληλισμού, επειδή ο Waitzkin αναπτυσσόταν με παρόμοιο τρόπο στα πρώτα του βήματα.

Btw, τυχαία είδα ότι στο Rotten Tomatoes έχει rating 100%! Nice...Υπάρχει σε ελληνικό DVD, και αν μπορέσετε να την βρείτε θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα, ειδικά αν ασχολείστε με το σκάκι.

Next...

Όχι, είναι λίγο παραπλανητικό το screenshot :P

Γιά να βοηθήσω λίγο, η ταινία είναι σχετικά καινούρια (των τελευταίων 10 χρόνων) και βέβαια δεν είναι ασπρόμαυρη.

Κρίμα. Νόμιζα ότι υπήρχαν περισσότεροι fans της Jennifer Connelly εδώ. Γιά να μην το πω εγώ, ας το πει όποιος προλάβει. Ο τίτλος θυμίζει ταινία του David Lynch.

Επισκέπτης

Ε, παραβοήθησες. Είναι το Mulholland Falls. Να βάλει όποιος θέλει γιατί εγώ δε μπορώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...