theobabis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Πως φαινεται ο διαχειριστης... adress:http://www.insomnia.gr/files/PDVD_001.jpg
dim_b Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 ΥΓ. 'Οποιος το βρεί, γίνεται ban Μάλλον τους τρόμαξες όλους Ας πάρω το ρίσκο εγώ λοιπόν. Το πολύ πολύ να περάσω στην ιστορία σαν ο πρώτος moderator που έγινε ban Ο τύπος μοιάζει πολύ με τον Jeff Bridges. Μήπως είναι το Fearless; :roll:
Hal9000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 ΥΓ. 'Οποιος το βρεί' date=' γίνεται ban[/quote']Μάλλον τους τρόμαξες όλους Ας πάρω το ρίσκο εγώ λοιπόν. Το πολύ πολύ να περάσω στην ιστορία σαν ο πρώτος moderator που έγινε ban Ο τύπος μοιάζει πολύ με τον Jeff Bridges. Μήπως είναι το Fearless; :roll: Σωστός
dim_b Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ωραία, αφού το γλυτώσαμε το ban, ας συνεχίσουμε
konnak Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν ξέρω τι. Μήπως κανένας James Bond; Αν και πολύ χλωμό το κόβω.
theobabis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Αμαν πια eddie, ουτε λεπτο δε μου εδωσες να βρω ταινια...
theobabis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 gmt την εσφαξα την ταινια, ax...:evil: Λευτερη, να σου δηλωσω περα πασης αμφιβολιας, οτι την ταινια την ΒΡΗΚΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα