Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 ti na kanw? na to parei to potami na sunexisoume?
konnak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δώσε κανένα hint αρχικά μήπως βοηθήσεις, και μετά θα περιμένουμε μήπως το δει κανένας και το ξέρει (αν και λογικά και οι πολύπειροι mods που παρακολουθούν το παιχνίδι το χουν δει ήδη). Δυστυχώς δεν αναγνωρίζω την πρωταγωνίστρια (τουλάχιστον από αυτήν την πόζα όχι...). Δεν έχει νόημα κάθε τρεις και λίγο να το παίρνει το ποτάμι (αν και θεωρητικά αυτό ακόμα δεν έχει γίνει, απλά η 3η φώτο που έμπαινε στις προηγούμενες περιπτώσεις "κολλήματος" μίλαγε μόνη της...) Π.χ. πως την λένε;
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 mpa, as sunexisoume kalutera, sorry kai an kapoios to hksere kai den prolabe na grapsei... h h8opoios einai h Anna Thomson, kai einai apo thn tainia h istoria ths Fiona. bazw allh kalo ergaki
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Ελαφοκυνηγός;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Deer Hunter Εγώ τι είπα δηλαδή; :?
konnak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Deer Hunter Εγώ τι είπα δηλαδή; :? Δεν είχα δει ότι απάντησες εσύ man. go on...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 KaizerSoze, thanks for reminding... konnak, αφού θα το βρείς μέσα σε 5 λεπτά, μην ανησυχείς, σε λίγο είναι η σειρά σου. Ετοιμάσου. Edit: Αφιερωμένο στον konnak:
georgeadams Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 wild guess (έχω πολύ καιρό να δω την ταινία, αλλά αυτό το σνιφάρισμα κόκας κάτι μου θυμίζει): Scarface
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 georgeadams, nope. ΥΓ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μια ταινία που δεν την βρήκατε με την 1η απάντηση!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα