lefterhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Ειναι ταινια των 70s με πολυ αξιολογο casting. Αν μπορειτε να διακρινετε ποιος ειναι αυτος που στεκεται αριστερα.... Και ο ψηλος στην πρωτη ss νομιζω οτι ειναι αναγνωρισιμος, αν προσπαθησετε. :wink:
dim_b Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2004 Μήπως είναι το The Eagle Has Landed ; :roll: Ο ψηλός στην 1η ss (αυτός που φαίνεται μόνο η πλάτη του ) μου θύμισε τον Dolald Sutherland αλλά δεν θυμάμαι τι ρόλο έπαιζε στην ταινία...
lefterhs Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Ναι αυτη ειναι. Βρηκες και τον ψηλο. Στη 2η ss αριστερα ειναι ο Michael Caine και η πλατη ανηκει στον Robert Duvall.
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 h prwth tainia pou mou erxetai sto mualo einai o braxos. ?
mrFrodo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 a bravo...espasa to myalo mou tosi wra...alla mpa, den kobw na einai ayti
Godfath3r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2004 Oχι ρε γαμώτο την ξέρω την ταινία...Δεν μου έρχετε όμως με τίποτα.Πάντως το σημείο που χτυπάει το τζαμι με το σκαμπώ κάτι μου λέει!!!!GrrrrrrrRRRrrr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα