the_end Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 το cabin in the woods? Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! σαν τα χιόνια...
Sadead Neth Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι αυτό είναι. Και μετά από το the crimson permanent assurance το σκέφτομαι σοβαρά αν έκανα καλά.
Teo K. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, θα αναφέρω μια σκηνή που είχα δει σε μια ταινία όντας πολύ πιτσιρίκι και για κάποιο λόγο μου έχει μείνει και απλά θα ελπίσω κάποιος να ξέρει την ταινία αν και δεν νομίζω να καταλάβει κανένας τίποτα με αυτό που θα γράψω. Το σκηνικό πρέπει να ήταν Αμερική των 50's, 60's ή κάτι τέτοιο, και αυτό που θυμάμαι είναι έναν νεαρό (σε ηλικία φαντάρου - και λέω φαντάρου γιατί ΝΟΜΙΖΩ πως είχε να κάνει με πόλεμο) να ξεριζώνει με τα χέρια του ένα... τώρα μεγάλο φυτό ήταν, μικρό δέντρο... δεν θυμάμαι. Χαχα... δεν ελπίζω σε τίποτα, αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω!
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, θα αναφέρω μια σκηνή που είχα δει σε μια ταινία όντας πολύ πιτσιρίκι και για κάποιο λόγο μου έχει μείνει και απλά θα ελπίσω κάποιος να ξέρει την ταινία αν και δεν νομίζω να καταλάβει κανένας τίποτα με αυτό που θα γράψω. (...) Χαχα... δεν ελπίζω σε τίποτα, αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω! Είσαι σε λάθος thread. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ: Name That Film, TV Series: Αναζητήσεις ταινιών & σειρών
Teo K. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Είσαι σε λάθος thread. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ: Name That Film, TV Series: Αναζητήσεις ταινιών & σειρών Ωπ... ευχαριστώ.
Teo K. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μην τις βαζεις απο το ιντερνετ.. Τι εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα