the_end Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 τυπική επιβεβαίωση, είναι το Kurôn wa kokyô wo mezasu aka The Clone Returns Home
trelosjack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ωραια λοιπον μια για τους βραδυνους.... Ενα εντελως διαφορετικο ειδος απο τους κλώνους.... Διαδραματιζεται στην Ευρωπη...
twiner Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 I love the way the people seem to be dissolving into the background.
trelosjack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Thats the point my friend... Συνηθως βαζεις σκηνες οχι πρωταγωνιστες...
trelosjack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Οχι Infos... Europe, 90s , 2 πρωταγωνιστες ολοι κι ολοι και αντε ως τριτος η πολη
twiner Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 I love the way the people seem to be dissolving into the background. τρελέ δεν την πρόσεξες καλά την ατάκα...[αφορά τη δεύτερη εικόνα]
Ceridwen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 δεν το έχω δει, αλλά από τα hints σου λέω ότι τα ξανθά μαλλιά είναι της julie delpy. Before Sunrise, έτσι;
Garnele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ναι, το μπηφόρ σανραηζ είναι. Χαρακτηριστική η μαντάμ με το μέλλον =ρ
trelosjack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 δεν το έχω δει, αλλά από τα hints σου λέω ότι τα ξανθά μαλλιά είναι της julie delpy. Before Sunrise, έτσι; Σωστα Να τη δεις .... λογικα θα σ αρεσει ιφ αι μει σει... Btw κατι ενδιαφερον, ημουν μεταξυ all that jazz και τουτουνου... φαινεται οτι τυχαια η καταληξη (θα μπορουσε να) ειναι η ιδια .... τρελέ δεν την πρόσεξες καλά την ατάκα...[αφορά τη δεύτερη εικόνα] οντως παρερμηνευσα.... ηταν και πρωι.... κατι ακουγεται και για καταιγιδες...τα πουλια πετανε χαμηλα ...εχει χοντρο φεγγαρι.... Χαιρομαι που αρεσε και σε καποιον αλλο εκτος εμου η εικαστικη επιλογη του ss...
Ceridwen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα, οπότε ήταν απλώς η σειρά μου. Ναι, δεν ξέρω πως δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με αυτές τις ταινίες. Θα την δω λοιπόν. φρέσκια ταινία, μόλις βγήκε. την κάνω εύκολη γιατί δεν έχω χρόνο.
trelosjack Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Ενα sorry στον twiner που χρησιμοποιησε ακριβως τη line που πλαισιωνε τη 2η ss που εβαλα και που βλακωδως δε καταλαβα παρολο που μου το ξανα τονισε διακριτικα .....
the_end Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 μάλλον το Bringing Up Baby είναι. αν ναι ας βάλει ο twiner που τόσο κατάφωρα αδικήθηκε απ'τον τρελό τζακ. φτου σου!
twiner Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 όχι δε βάζω τώρα, πείσμωσα. δεν είπα τον τίτλο, τον έξυπνο πήγα να κάνω. Και ως γνωστόν... οπότε αφού επιβεβαιώσει η Ceridwen: Τέλος, βάζεις.
Ceridwen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2011 συγγνώμη, ξεχάστηκα! λέω να βάλει ο twiner του οποίου τη θέση έκλεψα. για να αποκατασταθεί η τάξη. και να λήξει το θέμα εδώ. μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν υπάρχουν κανόνες σε αυτό το παιχνίδι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα