crisadoum Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Μάλλον αυτό θα είναι οπότε βάζω μία που μου ήρθε η όρεξη.
trelosjack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 In mood for love Ισως βαλω κατι αμεσα με εντιτ... αλλιως αν το αργησω συνεχιζει οποιος/α θελει .... Edit
crisadoum Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα, να το πω και τυπικά το ναι, είναι το ανυπέρβλητο in the mood for love..
trelosjack Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2011 The Tin Drum? μ Νορμαλ παρατηρηση , αλλα οχι .... Αλλη ευρωπαικη χωρα.... ιδιου "μεγεθους" πρωταγωνιστης.... ο οποιος ομως δεν ειχε αποφασισει να μη μεγαλωσει ... 2 ευκολες για να βρεθει ...
Wicked06 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Αααα, πολύ ωραία! Ας τη βρει κάποιος άλλος τότε, γιατί σίγουρα δεν την έχω δει.
Sugizo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 ναι, ιαπωνική είναι. τιποτα ιπταμενα στιλετα? το σκότωσες είναι μεταφορά σε live action από anime?
twiner Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 είναι μεταφορά σε live action από anime? κι εμένα το Planetes μου ήρθε στο μυαλό. μήπως να το πάρει το ποτάμι; [εδιτ] sorry, μάλλον το πήρε ο τρελός Τζάκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα