Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά έχω την υποψία ότι θα μου αρέσει πολύ, οπότε ανυπομονώ να την βρει κάποιος!
Members gsarig Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 άλλη μια με τον πρωταγωνιστή. Αυτός μου θυμίζει τον πρωταγωνιστή από την ιστορία για το "Ου φονεύσεις", στον δεκάλογο του Κισλόφσκι. Επίσης, η εικόνα με το κουκλάκι στο αυτοκίνητο κάτι μου θυμίζει και κάπου την έχω ξαναδεί, αλλά η φωτό με το κοριτσάκι με μπερδεύει.
the_end Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 είναι το short film about killing, του οποίου απ'ότι διαβάζω shorter version είναι το ου φονεύσεις απ'το δεκάλογο (τον οποίο δεν έχω δει btw). οπότε συνεχίζεις.
Members gsarig Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 είναι το short film about killing, του οποίου απ'ότι διαβάζω shorter version είναι το ου φονεύσεις απ'το δεκάλογο (τον οποίο δεν έχω δει btw). οπότε συνεχίζεις. Ναι, τότε αυτό είναι - είχα δει τη συντομευμένη έκδοση με το δεκάλογο. Βάζω ένα μάλλον εύκολο (η δεύτερη εικόνα είναι αρκετά χαρακτηριστική για όσους την έχουν δει):
marantonis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ένα εύκολο Hustle and Flow. (μισο και ποσταρω) edit: Μαλλον η πιο χαρακτηριστικη στιγμη της ταινιας:
Fragile_Dreams Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μια και σας παρακολουθώ καιρό χωρίς όμως να συμμετέχω στο κινηματογραφικό σας παιχνίδι, να μαντέψω ότι μάλλον είναι ο δικός μας "Καβάφης".
marantonis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 κολλήσαμε λίγο ή μου φαίνεται? Σορρυ, τωρα ειδα την απαντηση του φιλου απο πανω. Ναι, ο Καβαφης ειναι. http://www.imdb.com/title/tt0115849/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα