TheELF Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 E, τι σόι χάκερ είσαι μετά? Μ'απογοήτευσες Elf, Chrome δεν έχεις? Τις βλέπεις τις φωτογραφίες του stav? Ε,δεν είμαι χάκερ εγώ,απλά ξέρω από PC ,μια χαρά φαίνονται οι εικόνες της stav στο Chrome.
mrpink Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ε,δεν είμαι χάκερ εγώ,απλά ξέρω από PC ,μια χαρά φαίνονται οι εικόνες της stav στο Chrome. Πως το πες αυτό? Ούτε της stav βλέπω, ούτε του crisadoum. Τι έγινε τώρα, εμένα δε μου κανε τέτοιες μ...ίες. Τον έχω απ την έκδοση 2, εγώ τον μεγάλωσα στα γονατά μου
mrpink Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Τίγρης και Δράκος, θαυμάσια από πολύ κοντά? Ώπα λάθος, το Hero δεν είναι?
crisadoum Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Όχι δεν είναι, είναι ταινία του 1994 που έγινε και redux [Δε μπορώ από εδώ να δώσω άλλη εικόνα ακόμα.]
mrpink Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Ok, έψαξα στο imdb για Τόνι Λιουγκ (αυτός δεν είναι στη φωτογραφία?) και τη χρονιά που έδωσες και βρήκα αυτό,που είναι κι αυτό του Καρ Βάι Αυτό είναι?
mrpink Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Προσπάθησα να ναι λίγο παραπλανητικές οι φωτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα