Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ναι,ε; σου αρεσε κιολας; Μου φάνηκε υπερβολικά αργή και χωρίς κάποιο ιδιαιτερο νοημα...
benign Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια εγω δεν βλεπω την εικονα παρα μονο την φραση ''Δημοσιευμενη εικονα''. Εχω τον Seamonkey σαν browser! Ακυρο,οχι ενταξει βλεπω μια χαρα!Με ειχε παει σε μια πολυ παλια σελιδα του νηματος που ειχε σβηστει η εικονα.Carry on boys.(Ποιος βαζει τωρα να γινει παιχνιδι που λεμε?) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2010 από benign
benign Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια δεν υπαρχει πια η επιλογη να ανεβασουμε εικονες απο το pc μας? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από benign
washcloud Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ουπζ άκυρον Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από washcloud
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 πάγωσε το θέμα, ας βαλω κάτι που είδα πρόσφατα
mrpink Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2010 Ρε τις εικόνες του noasgr απ' το Μαζί Ποτέ τις βλέπω με Opera αλλά όχι με Chrome
mrpink Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Είναι του 2005 και κινείται σε παρόμοιο περιβάλλον με το Brick και το Donnie Darko. Δεν είναι τόσο δημοφιλές αλλά είναι καλή ταινία και με γνωστές φάτσες. Άμα βάλω τον πρωταγωνιστή, όποιος την έχει δει θα την καταλάβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα