Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2010 μια βοηθεια, η μανταμ ειναι γνωστη σουηδεζα ηθοποιος με 3 οσκαρ στο παλμαρε της και η ταινία ειναι της δεκαετίας του '50 σκηνοθετημένη απο τον τότε σύζυγο της
trelosjack Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) μιας και το είδα χτες Δεν βάζεις καλυτερα το αλλο που ειδες χτες? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2010 από trelosjack
suspiria Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μου φερνει σε carlos reygadas (θεος!!!) αλλα δεν ειναι
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 μπλιαχ, το japón είναι, η σκηνή με την γριά και τον ζωγράφο με είχε στοιχειώσει για καιρό τότε που το ειχα δει. Εσένα πως σου φάνηκε; suspi, βαλε εσυ μιας και αναγνώρισες τον σκηνοθετη
the_end Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 πολύ άβολη σκηνή όντως αλλά πιο πολύ με ενόχλησε ο τύπος που "τραγουδούσε" λίγο μετά το αχαλίνωτο σεξ. συνολικά μου άρεσε αρκετά έως πολύ. κι έχει και μια απ'τις κορυφαίες σκηνές της δεκαετίας (το 1ο μου screenshot). οι αναφορές στον Tarkovsky είναι τουλάχιστον συγκινητικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα