benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Οχι παιδια.Ο Ntinaras στην προσπαθεια του βρηκε την λεξη ''blood'' που περιεχεται στον τιτλο.
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ειναι της τελευταιας δεκαετιας.(Συγκεριμενα ειναι Βρεττανικη τηλεταινια,αλλα εχει προβληθει διεθνως.)
suspiria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 ακυρο Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. ---------- Προσθήκη στις 15:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:05 ---------- bonded by blood?????? ασχετο
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Suspi και Dino εισαστε κοντα,ξερετε τον μισο τιτλο,μην μασατε!
suspiria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Suspi και Dino εισαστε κοντα,ξερετε τον μισο τιτλο,μην μασατε! εγω δεν βρηκα αλλη βρετανικη με blood μεσα στον τιτλο
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Ωραια θα βοηθησω λιγο περισσοτερο.Ειναι ταινια του 2010.
benign Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Τελευταια βοηθεια,μετα αν δεν το εχει βρει κανεις μεχρι τις 6.00 το αργοτερο θα το αποκαλυψω και επειδη θα εχω κερδισει εγω,θα βαλω αλλη. Στον τιτλο η πρωτη λεξη ειναι Blood.Μετα εχει αλλες δυο λεξεις. Πρεπει να ειναι η πιο hinty ταινια που εχει μπει στο insomnia!
Mika Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Blood and Oil αν ειναι σωστο ας βαλει οποιος θελει
suspiria Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 ναι Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα