jasper Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Gi0 το ξεπέταξες σε 2 λεπτά, ναι αυτό είναι σωστός.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ωραια ταινια jasper! Θα επανελθω απογευμα με pic.Οποιος εθελοντης θελει να βαλει,καλοδεχουμενος.
marantonis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Πολυ ιδιαιτερη ταινια. Ψαχνετε πριν το 2000. Αλλο ενα hint ειναι οτι μετα απο αυτην ακολουθησαν υπηρξαν κι αλλες (sequels).
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ξερω ακομα τι εκανες περσυ το καλοκαιρι ? "I Still Know What You Did Last Summer"
marantonis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 οχι Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες
Nik.K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομιζω πως ο Jeffrey εχει κατι αλλο στο ενεργητικο του. Μηπως το Necronomicon ? Αλλα αυτο νομιζω ειναι μονο ενα.
suspiria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) battle royale μηπως με τακεσι κιτανο? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2010 από suspiria
suspiria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 το Tetsuo ειναι ουαου τι φρικαλεοτητα ειναι αυτη?πρωτη φορα το βλεπω.αξιζει? ειδα το τρειλερ στο imdb και μου θυμισε bauhaus
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 ενδιαφερουσα ειναι, η μουσικη τα σπαει. γνωστη ταινια, μεσα απο το φορουμ την εμαθα.
suspiria Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 καμια βοηθεια? εγω εχω μεινει στο προηγουμενο παντως.επικο βιντεο![ame]http://www.youtube.com/watch?v=BXxxvVmhSGI[/ame]
Members gsarig Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Members Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 καμια βοηθεια? εγω εχω μεινει στο προηγουμενο παντως.επικο βιντεο!http://www.youtube.com/watch?v=BXxxvVmhSGI Δες το το Tetsuo - δεν έχει σημασία το αν θα σου αρέσει ή όχι... είναι κάτι σαν την ασιατική εκδοχή του Erasherhead, αξίζει δηλαδή να το δεις μόνο και μόνο για την εμπειρία.
marantonis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2010 ουαου τι φρικαλεοτητα ειναι αυτη?πρωτη φορα το βλεπω.αξιζει?ειδα το τρειλερ στο imdb και μου θυμισε bauhaus Χαλαρα μπαινει στην λιστα με τα πιο weird films. Οπως λεει και ο αλλος αξιζει και μονο για την εμπειρια. Τα υπολοιπα δε τα χω δει, νομιζω ειναι 3 ή 4 ταινιες στο συνολο. Η τελευταια μαλιστα βγηκε το 2009. ΥΓ. Μου αρεσε περισσοτερο απο το eraserhead @Pablo Hasan την ταινια που ποσταρες δε την εχω δει αλλα μονο απο την δευτερη φωτο καταλαβα οτι πρεπει να τη δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα