Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Κυρίως από την περιγραφή και το Black&White (αλλά και οι screenshots ταιριάζουν), λογικά είναι το Following (η πρώτη του Nolan). Το είχα δει, αλλά δεν το γνώρισα (αν είναι αυτό). Ωραία ταινία.
V for Vagelis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ναι αυτό είναι. Πολύ ωραία ταινία με εξαιρετική πλοκή.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πάρτε μια εύκολη (φαντάζομαι). Είναι η μόνη που έχω αυτή τη στιγμή!
benign Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Manuel δεν εχεις βαλει φωτο.Εγω τουλαχιστον δεν βλεπω απολυτως τιποτε,ασπριλα.
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Ούτε εγώ τις βλέπω. Χειροκίνητα μόνο: http://s3.postimage.org/OJYPJ-acca9bd4.jpg http://s3.postimage.org/OKhMS-acca9bd4.jpg
Nik.K Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Χλωμο αλλα μηπως ειναι το Final Fantasy : Spirits Within ? Απιθανο αλλα οκ λεμε τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πράγματι είναι το "Up". Που να πάρει, κι εγώ νόμιζα ότι επιτέλους βρήκα καλή υπηρεσία image hosting όπου δε θα έχω προβλήματα. Ποια χρησιμοποιείται ρε παιδιά; Εγώ γιατί τις βλέπω κανονικά τις δικές μου;
trelosjack Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Συνεχιζω λοιπον.... Υ.Γ: Ελπιζω - θα θελα να αναφερθει καπου στο ΤΟΠ θρεντ....
KaizerSoze Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πράγματι είναι το "Up". Που να πάρει, κι εγώ νόμιζα ότι επιτέλους βρήκα καλή υπηρεσία image hosting όπου δε θα έχω προβλήματα. Ποια χρησιμοποιείται ρε παιδιά; Εγώ γιατί τις βλέπω κανονικά τις δικές μου; Τι εννοεις?Δεν τις κανει κανονικα attach στο μπορντ?
status Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Πράγματι είναι το "Up". Που να πάρει, κι εγώ νόμιζα ότι επιτέλους βρήκα καλή υπηρεσία image hosting όπου δε θα έχω προβλήματα. Ποια χρησιμοποιείται ρε παιδιά; Εγώ γιατί τις βλέπω κανονικά τις δικές μου; >[img=url εικόνας]
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Τι εννοεις?Δεν τις κανει κανονικα attach στο μπορντ? To "attach" έχει περιορισμό μεγέθους τα 19Kb. Πολύ λίγα. Επίσης, προτιμώς να μη φορτώνω το insomnia. >[img=url εικόνας] Ε, αυτό κάνω. Αλλά σε ποιον host να την βάλω ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα; Γιατί κατά τα φαινόμενα υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο.
trelosjack Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) να μαντέψω reconstruction? Σωστα μαντεψες... Και ειχα ετοιμασει ομορφες ss.... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2010 από trelosjack
seishirosakura Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Πράγματι είναι το "Up". Που να πάρει, κι εγώ νόμιζα ότι επιτέλους βρήκα καλή υπηρεσία image hosting όπου δε θα έχω προβλήματα. Ποια χρησιμοποιείται ρε παιδιά; Εγώ γιατί τις βλέπω κανονικά τις δικές μου; Ιmageshack
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα