Requiem7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Disturbia αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααναι :mrgreen::mrgreen: Λεει σαν ταινιουλα???Να την δω???
angmar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Kennedy ? Καπου την εχω δει γμτ... Ναι είναι ο Kennedy αυτός. Το όνομα της ταινίας σου μένει τώρα.
KilliK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 13 Days ο καπταιν Spike απο το Nu Trek δεν ειναι αυτος; Γκρινγουντ καπως ετσι λεγεται.
Requiem7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Nαι καλη ειναι,δεστην. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και την αμεσότητα
benign Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτοι οι χοντροι ειναι κρεμασμενοι ετσι?Αμερικανικη κωμωδια της τελευταιας δεκαετιας?
Michaels_V2 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια συγνωμη που η ερωτηση μου ειναι λιγο οφτοπικ αλλα επειδη παρακολουθω το θεμα και βλεπω ξερετε πολλα...ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου δωσετε τον τιτλο μιας ταινιας παλιας με κατι παιδια που τους κυνηγουσαν καποιο συνηθως ξεφευγαν με ποδηλατα...νμζ κινεζικη δν θυμαμαι τπτ αλλο...την ειχα δει πολυ παλια σε βιντεοκασετα..θα με βοηθουσατε απιστευτα......ευχαριστωωω...
KilliK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 αγγλικη γκανγκστερικη.παιζουν γνωστοι ηθοποιοι.
Mika Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 να το παρει το ποταμι και να βαλεις αλλη KilliK? Για να μην κολλησουμε
benign Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι να βαλω το σκυλακι μου να προσευχηθει οπως αυτο εδω για να βρουμε την ταινια. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=PkLW9pagktI[/ame] ---------- Προσθήκη στις 12:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:04 ---------- Θαυμα ρε! Ο Σκυλος μου εισακουστηκε! Νομιζω ειναι το The Long Good Friday! (Ας επιβεβαιωσει ο Ρωσος commando για να συνεχισουμε,γιατι σε λιγο φευγω για δουλεια!) ---------- Προσθήκη στις 14:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:12 ---------- Επειδη αργει ο Killik αν εχω δικιο,συνεχιζει οποιος θελει γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια.Καλη συνεχεια παιδες! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2010 από benign
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα