androgeos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 θα βαλω κατι αστεια ευκολο!μεχρι να κατουρησω να το εχετε βρει.ειχα υποψην μου βεβαια κατι τοσο δυσκολο που θα με βριζατε παλι... Πάντως εγώ πριν δε σου το είπα θυμωμένος, αλλά με θαυμασμό. Μπράβο σου.
suspiria Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 καμικαζι αγαπη μου.το χω δει απειρες φορες.ειναι απο τις ταινιες που λατρευεις να μισεις.εγω δεν φοβαμαι να το πω.ναι μου αρεσει!!!
benign Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 καμικαζι αγαπη μου.το χω δει απειρες φορες.ειναι απο τις ταινιες που λατρευεις να μισεις.εγω δεν φοβαμαι να το πω.ναι μου αρεσει!!! Στον ψυχολογο σου το εχεις πει Suspako?:lol: Αντε να συνεχισει ο νεος...
androgeos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Είσαι ψυχάρα. Δώστε μου 2 λεπτά κι επανέρχομαι.
suspiria Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Στον ψυχολογο σου το εχεις πει Suspako?:lol: Αντε να συνεχισει ο νεος... τον τριερ τον τσαρλατανο δεν γουσταρω μια!
androgeos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ευρωπαϊκός κινηματογράφος Φοβάμαι πως μετά από 1700 σελίδες πρέπει να τα έχετε βάλει όλα πια ...
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Πιστεύω ότι πιο χαρακτηριστικές σκηνές δεν μπορούσαν να μπουν. Δεν απαντάω μην σπάσω τον κύκλο.
benign Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι το The Seventh Seal.Εχει δικιο Ο Sellers εκανες νουμπια.Εδω ειναι τσακαλοι βρε,δεν βαζουμε ταινιαρες που εχουν αφησει εποχη στον παγκοσμιο κινηματογραφο ,αυτες τις ξερει ακομη και ο Καμπουροπουλος.(Οχι οτι βλεπω το βοδι τον Καμπουρο.) Ερχομαι με κατι ημιδυσκολο και ημισεσημασμενο.
androgeos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Έφυγες. Τελικά πιο πολύ δυσκολευτήκατε με τον Ψάλτη, ε; Να το ξέρω στο μέλλον!
suspiria Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Εινaι το The Seventh Seal. ε και συ τι το λες?
benign Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ε και συ τι το λες? Για να μαθει ο νεος μας φιλος στο game τι ταινιες βαζουμε εδω....Αλλιως σε λιγο καποιο αλλο παιδι μπορει να βαλει το Forest Gump. :lol: Επιστρεφω σε 4΄.
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Επιστρεφω σε 4΄. Έχω πάρει τηλέφωνο φίλο μου Ινδό και περιμένω ss.
androgeos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Για να μαθει ο νεος μας φιλος στο game τι ταινιες βαζουμε εδω....Αλλιως σε λιγο καποιο αλλο παιδι μπορει να βαλει το Forest Gump. :lol: Επιστρεφω σε 4΄. Δεν τον γλιτωνεις τον Τσάκωνα την άλλη φορά
suspiria Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 καλα αν το βρω και βαλω αυτο που ηθελα πριν μεχρι τη δευτερα παρουσια δεν θα το βρειτε!
benign Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον κοινωνικη ταινια που εχει αφησει εποχη για τα μυνηματα της.Ευρωπαικος κινηματογραφος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα