the_end Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Justino, un asesino de la tercera edad πού πας και τα βρίσκεις... ---------- Προσθήκη στις 04:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:17 ---------- ένα ευκολάκι για τη συνέχεια
suspiria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 lol, ας δωσω την ημερομηνία καλα τελειος αποποσανατολισμος!μας δινεις την ημερομηνια και βλεποντας ασπρομαυρο καρε, σε συνδιασμο με τις αλλες εικονες ψαχνω για 1965! ---------- Προσθήκη στις 15:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:09 ---------- Justino, un asesino de la tercera edad πού πας και τα βρίσκεις... ---------- Προσθήκη στις 04:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:17 ---------- ένα ευκολάκι για τη συνέχεια καμια βοηθεια?
PCM Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Το Southland Tales είναι, είμαι σίγουρος. Και αυτος είναι ο Justin Timberlake. The_end σου άρεσε η ταινία? Εμένα πάλι σχεδόν καθόλου...
suspiria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καλα ουτε με σφαιρες θα το βρισκα.εχω αλλεργια στο χολυγουντ!μπλιαχ!
the_end Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, το southland είναι. καλή ταινία δεν είναι, αλλά ένα κλικ μου το έκανε. στο μεταφυσικό level ίσως. είχε ένα συγκινητικό fail μέσα της. πάντως "hollywood" δύσκολα τη λες.
suspiria Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ναι, το southland είναι.καλή ταινία δεν είναι, αλλά ένα κλικ μου το έκανε. στο μεταφυσικό level ίσως. είχε ένα συγκινητικό fail μέσα της. πάντως "hollywood" δύσκολα τη λες. ε ειδα τζαστιν γιαυτο.μετα διαπιστωσα οτι ειναι ριτσαρντ κελι (ντονι νταρκο) και ψιλοαλλαξα.οχι οτι θα την δω κιολας!
benign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιος βαζει τωρα παιδες?Ο PCM λογικα ετσι?
PCM Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) πω το ξέχασα τελείως, σόρρυ παίδες. Ορίστε : Βρετανική, καλή ταινια. αρκετά γνωστή στο είδος της, δύο δεκαετιών πίσω. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2010 από PCM
Members gsarig Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) πω το ξέχασα τελείως, σόρρυ παίδες. Ορίστε : Βρετανική, καλή ταινια. αρκετά γνωστή στο είδος της, δύο δεκαετιών πίσω. Withnail & I (δεν την έχω δει, αλλά την είχα στα υπόψη μου γιατί κάπου είχε προταθεί σε άλλο topic) edit: κι αφού επιβεβαίωσα ότι όντως είναι αυτή (μέσω google), βάζω τη δική μου: edit: κι επειδή κολλήσαμε, βάζω και τον πρωταγωνιστή κι αναφέρω πως είναι από Δανία, γυρισμένη στη χιλιετία που διανύουμε... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2010 από gsarig
benign Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 gsarig, Μια ερωτηση με βασανιζει...τον σκηνοθετη τον ξερει η μαμα του?:devil:
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 gsarig, Μια ερωτηση με βασανιζει...τον σκηνοθετη τον ξερει η μαμα του?:devil: Ε δεν μπορεί να μην τον ξέρει. Το θέμα είναι αν ξέρει ότι ο γιος της γυρίζει ταινίες. Edit: Τώρα είδα το Δανία. Έτσι και είναι κανένας Trier θα έχει να μας την λέει για κανα χρόνο πάντως.
benign Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ε δεν μπορεί να μην τον ξέρει. Το θέμα είναι αν ξέρει ότι ο γιος της γυρίζει ταινίες. Edit: Τώρα είδα το Δανία. Έτσι και είναι κανένας Trier θα έχει να μας την λέει για κανα χρόνο πάντως. Σχεδον το αποκλειω.
seishirosakura Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δε πειράζει ρε συ benign. Ας μη βρεις και μια. Πάντως (ότ)αν μάθουμε το όνομα της ταινίας, θα την τιμήσω.
Members gsarig Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι, δεν είναι Τρίερ και ο σκηνοθέτης δεν είναι γνωστός. Για την ακρίβεια, δεν θυμάμαι κι εγώ πώς έτυχε και τη βρήκα... Ας πω και καναδυό hints ακόμα μπας και γίνει κάτι: η ταινία γυρίστηκε το 2005 και ο τίτλος της στα δανέζικα είναι το όνομα μιας πόλης αλλά σημαίνει επίσης και "σκοτάδι" (μην ψαρώσετε με τη γλωσσομάθειά μου - στα trivia του imdb το είδα )
BadBoy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Έκλεψα, google translate. Mørke είναι το σκοτάδι και η ταινία μάλλον λέγεται Murk. http://www.imdb.com/title/tt0432972/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα