Members gsarig Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ε μα κι εσύ, ήταν ανάγκη να βάλεις τη σκηνή με το κοριτσάκι; Ακόμα κι εγώ που δεν έχω δει ακόμα την ταινία την ήξερα!
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Σωστος ο κ.Sellers και συνεχιζει. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2010 από benign
Sellers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Επειδη έχω ένα προβληματάκι ας συνεχίσει κάποιος άλλος. Benign αν θέλεις ξαναβάλε.
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Καλως λοιπον,αλλη ταινια.Πολυ ενδιαφερουσα και συγκινητικη Κινεζικη ταινια εποχης.Ανηκει στην περασμενη δεκαετια και εχει σαφως κοινωνικο περιεχομενο.Ο σκηνοθετης της ειναι ενας απο τους πλεον γνωστους συγχρονους Κινεζους σκηνοθετες,πλατια αναγνωρισμενος στην Δυση και με πολυ ποικιλο ρεπερτοριο.
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 το βρηκα!ο σκηνοθετης ειναι ο Τζανγκ Γι Μόου (Zhang Yimou) και η ταινια λέγεται ''to live''. http://www.imdb.com/title/tt0110081/
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Σωστος ο Suspiria San! Συνεχιζεις!(Ειδατε για να σπουδαζει ο ανθρωπος κινηματογραφο το βρηκε.O Zhang Yimou ειναι πασιγνωστος σκηνοθετησε και το υπεροχο επικο Hero με τον Jet Li. οπου η φωτογραφια και η μουσικη μονο ειναι συγκλονιστικα για να μην μιλησουμε για τις υπεροχες ερμηνειες.) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1p2p8OAdxro&feature=related[/ame]
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 καλα θα ηταν να σπουδαζα κινηματογραφο αλλα απλα εχω κανει καποια σεμιναρια.ταινια θα βαλω οταν γυρισω απο τη δουλεια.
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 αμερικανικη ανεξαρτητη ταινια με γυναικα σκηνοθετη και πρωταγωνιστη.απο τις ταινιες που χαιρεσαι να βλεπεις.ενα κρυμμενο διαμαντι!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Me and You and Everyone We Know το έχω βάλει στη σελ. 864 :-p
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Me and You and Everyone We Know το έχω βάλει στη σελ. 864 :-p χαχαχα καλο!που να το ξερω?ειμαι νεος σε αυτο το θεμα
Konsul Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Nα θυμηθεί κάποιος να την ξαναβάλει σε 800 σελίδες απο τώρα...
benign Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Pablito βαζει τωρα ετσι?Οχι τιποτε αλλο ετσι για να μην ξεχνιομαστε,απλα.
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ξεχνιομαστε, για να δουμε το εχει κανενας; για τη χωρα δεν νομιζω να εχει κανεις απορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα