Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Εφοσον νικησε ο Pablito περιμενετε κλασσικα σεξοπορνοδιατροφικη Β movie γυρισμενη σε κακοφημη Γαλλικη συνοικια. χεχε, θα σε απογοητευσω πασιγνωστος σκηνοθετης, βραβευμενη ταινια Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από Pablo_Hasan
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) hint: Βραζιλία 2008 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από Pablo_Hasan
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) hint: Βραζιλία 2008 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2010 από Pablo_Hasan
suspiria Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 hint: Βραζιλία 2008 Linha de Passe του Walter Salles?
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 αμερικανος σκηνοθετης αλλα ειναι κυριως σεναριογραφος πισω απο γνωστες ταινιες
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μπραβο, κατευθειαν!να σου πω την αληθεια δεν ηξερα τον ελληνικο τιτλο και το εψαξα στο google.σαν house of games το ηξερα μονο.
bluesattack Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 μπραβο, κατευθειαν!να σου πω την αληθεια δεν ηξερα τον ελληνικο τιτλο και το εψαξα στο google.σαν house of games το ηξερα μονο. Πολυ καλη ταινια ! Θα την ξαναδω. .Μου εχετε θυμισει πολλες ταινιες και αρκετες ανακαλυπτω απο εδω Το Linha de Passe εχει κυκλοφορησει Ελλαδα ? (edit :ναι ! )
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλη ταινια ! Θα την ξαναδω. .Μου εχετε θυμισει πολλες ταινιες και αρκετες ανακαλυπτω απο εδω Το Linha de Passe εχει κυκλοφορησει Ελλαδα ? (edit :ναι ! ) βασικα ειναι υποδειγμα σεναριου και μου την συστησε καθηγητης μου σε σεμιναριο βιντεο
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Eυκολακι... Μπηκαμε σε Βρεττανικη ταινια οποτε ο χωρος μου.The Molly Maguires?
benign Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπον συνεχιζουμε με μια ακομη πιο ευκολη απο αυτη του Bluesie.Το πολυ σε 10 λεπτα θα την βρειτε.
Sellers Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Η Λίστα του Σιντλερ. Και γαμώ τις ταινίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα