PCM Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Υ.Γ. Δεν υπάρχει η λέξη "επίστρωσα". Μάθημα ελληνικών, off Και αυτό τί είναι τότε? Verb: Επιστρώνω Άπιστε. PCM εχει τεραστιο ενδιαφερον η Ινδικη κουλτουρα,φιλοσοφια και τεχνη, ισως να αρχιζες απο την ταινια επος τους Mahabharata του Peter Brook απο οπου και αυτο το υπεροχο clip που ο Brahma,ο θεος τους,ρωταει εναν σοφο βασιλια για να τον δοκιμασει: Πολύ φιλοσοφημένη ταινία φαίνεται,είναι εμπνευσμένη από κάποια πηγή?? την κατεβάζω τώρα, θα την δω σύντομα,(αν και είναι μεγάλη, ελπίζω να με κρατήσει). thanks για το clip, brother.
yannis27gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Χμ, είχες δίκιο, σόρυ. Ήξερα για το "επίστρωμα" αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει και ρήμα. Μάθαμε και κάτι σήμερα (όχι πάντως το τίτλο της ταινίας ). Btw, κάθε μερα θα αλλάζεις αβαταρ;
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Το σινεματικο νημα του insomnia κινδυνευει να μετατραπει σε γλωσσικο. Αλλη μια pic της ταινιας ,που χωρις να θελω να θιξω,με τοσα μορφωμενα παιδια, καποια/καποιος επρεπε να το ειχε βρει.Ειναι και χαρακτηριστικο το θεμα των φωτο για εναν πονηρο παικτη του game. Giveaway.
Pablo_Hasan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 το The road to Guantanamo πρεπει να είναι. Αν το βρηκα ας βάλει κάποιος άλλος ή υπομονή μέχρι αυριο
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Bravo Pablito! Δινω διορια 2 ωρες μεχρι τις 4.15 σε οποιο φιλο/η θελει να βαλει μετα θα το συνεχισω εγω για να παιζουμε μεχρι την βραδινη εξοδο με το καφεδακι μας.
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Seishiro, Οτι εχεις διαθεση,εξαλλου αν ειναι δυσκολη για μενα για καποιον αλλον δεν θα ειναι.Αλλα γενικα πιστευω οτι αξιζει να βαζουμε κυριως ταινιες που πιστευουμε οτι αξιζει να τις δει καποιος,ας πουμε εγω εδω χαρη σε καποια παιδια,εχω δει αρκετες καλες ταινιες που πριν τις αγνοουσα.
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Συμφνωνούμε 100%, και εγώ έχω "κλέψει" πολλές ταινίες από το παρόν νήμα. Απλώς αυτό το "αξίζει να τις δεις" είναι ένα αρκετά ευρύ φάσμα. Λοιπόν, γιατί μας βλέπω να κολλάμε, κάτι απλό και πρόσφατο.
seishirosakura Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 5 λεπτά άσε για ευγένεια ρε κάφρε!
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αντε Κοννακ καφρακο συνεχιζεις,τι περιμενεις ?
yannis27gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μου'ρθε βλέποντας την εθνική στο μπάσκετ (πώς διάολο κάνουν την τσατισμένη φάτσα...; σιχτιρ...) Παίχτηκε τηλεόραση, benign δεν αξίζει, μην τη δεις. Σαν βιβλίο αξίζει αν σου αρέσουν αυτού του είδους (όπως εμένα):
yannis27gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Hint: Πώς νιώσατε βλέποντας την εθνική να παίζει έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο;
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Hint: Πώς νιώσατε βλέποντας την εθνική να παίζει έτσι στο τελευταίο δεκάλεπτο; Amy's Orgasm;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα