the_end Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Η Amy Adams είναι αυτή? he's a he paranoid park? ποιθγυφτδχφη ετούτο. go on
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 he's a he Εισαι σιγουρος δηλαδη πως ο καραφλος δεν ειναι η Amy Adams ε?Πφ!
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 ταινία αγάπης και φρονίδας και προδερμ
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μου θυμίζει Oldboy αλλά δεν πρέπει να είναι.
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Dexter meets Delicatessen Για να δούμε ποια ταινία θα είναι τελικά.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 άλλο ένα χαρακτηριστικο SS, το επομενο θα έχει και hints
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 σε κάποια σημεια θυμίζει το old boy και το fight club, αλλά δεν έχει καμμία άλλη σχέση, είναι και πολύ πιο gore. SS για να καταλάβετε την εθνικότητα των πρωταγωνιστών.
yannis27gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 O Sali Berisha δεν είναι αριστερά; Άρα, είναι Αλβανική η ταινία;
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Τα εχεις πιει Γιαννη,ο Μιλοσεβιτς ειναι βρε.Εγω παντως απο τις ελαχιστες ειναι η αληθεια Σερβικες ταινιες που εχω δει δεν μου θυμιζει καμμια.
the_end Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 O Sali Berisha δεν είναι αριστερά; Άρα, είναι Αλβανική η ταινία; Τα εχεις πιει Γιαννη,ο Μιλοσεβιτς ειναι βρε.Εγω παντως απο τις ελαχιστες ειναι η αληθεια Σερβικες ταινιες που εχω δει δεν μου θυμιζει καμμια. o Karadzic είναι
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 οκ, ώρα για περισσότερα hints. Οι πρωταγωνιστές ειναι σερβοι, και σχεδόν σε όλη την ταινία μιλάνε σέρβικα αλλά η παραγωγή ειναι δανεζικη. είναι μέρος τριλογίας
benign Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι η ταινια Pusher.Αλλα νομιζω ειχες πει μετα το 2000 ενω ειναι του 1996.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα