demessakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Την πήραμε απ'την Ceridwen Οπότε είναι στα υπ'όψην(μιας και είμαι σε τέτοια φάση..)... Anyway.. μια που έχω εύκαιρη. Εύκολη, και αγαπημένη. Δεν φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα, εντούτοις θα πάρω το ρίσκω και θα πω το Chinatown. Αν είναι λάθος, ας βάλει όποιος το βρει! Αν είναι σωστό, ας βάλει κάποιος άλλος! Μόλις μου εμφάνισε και την 2η φώτο, οπότε ας βάλει κάποιος άλλος .
PCM Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ναι αυτή είναι φίλε μου, ταινιάρα. Συνεχίστε όποιος θέλει.
konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τους παίρνει τα όπλα και τους σκοτώνει όλους;
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τους κλάνει τα @ρχίδια! (με το συμπάθιο) Πρόκειται για σοβαρή ταινία.
demessakis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Αυτός που είναι γονατιστός, μοιάζει θα έλεγα με τον Φαίδων Γεωργίτση. Και συνοψίζοντας τα σχόλια, θα αναφωνούσα "Είναι μάγκας!" Οπότε και θα έλεγα το Γοργόνες και μάγκες, αλλά δεν είχε καμια τέτοια σκηνή! Μάλον ο σωσίας του Φαίδωνα θα είναι...
konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Τους κλάνει τα @ρχίδια!(με το συμπάθιο) Πρόκειται για σοβαρή ταινία. Χαχαχα, γι' αυτό ρώτησα. Ακόμα και αν δεν ξέρω την ταινία, νιώθω ικανοποίηση.
Sellers Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Πρόκειται για σοβαρή ταινία. Έχεις δει και τέτοιες?
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 ΛΩΛ, όχι και Γεωργίτσης ρε, πάρε μια πιο καθαρή. Άντε και κάνα hint. Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ρουάντα, και γυρισμένη μάλιστα στα ίδια μέρη. Στην ταινία παίζει και ένα βαρύ όνομα που έχει στην ντουλάπα του δυο όσκαρ να χαζεύει. ---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:57 ---------- Έχεις δει και τέτοιες? ΜΜΜ, δε σου μιλάω!!!
benign Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ρε σεις πιο Φαιδων και κουροφεξαλα ,δεν τον βλεπετε οτι ειναι ο Φανης Γκεκας που του εστησαν ενεδρα καποιοι οπαδοι?
liopyr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Ναι (edit lol, είχα τον πρωτότυπο τίτλο στο μυαλό μου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα