seishirosakura Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δεν έχω αξιόλογο αριθμό ταινιών αυτή τη στιγμή στο laptop οπότε free for all παίδες.
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τι Meet Joe Black ρε απαράδεκτε, τον Sellers δεν τον βλέπεις? Το Being There είναι.
liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αργεί ο Σέλλερς, κλέβω την σειρά και βάζω μία που ξαναείδα πρόσφατα και θα βρει εύκολα μάλλον ο Benign. (ή μήπως όχι); Το χαρακτηριστικότατο screenshot είναι googled επειδή είμαι δουλειά.
status Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αργεί ο Σέλλερς, κλέβω την σειρά και βάζω μία που ξαναείδα πρόσφατα και θα βρει εύκολα μάλλον ο Benign.(ή μήπως όχι); Το χαρακτηριστικότατο screenshot είναι googled επειδή είμαι δουλειά. Ο Κοστνερ είναι ο αριστερά;
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δεν αναγνωρισα την σκηνη .Να πονταρω στο γη και ελευθερια ?
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ο οποίος ξαναπασάρει την σειρά στον bluesattack. Η σε όποιον θέλει. (εκτός του λιοπύρ που με είπε ότι γαμιΕμ@ι)
liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Να ξαναευχαριστήσω τον Σέλλερς για την πάσα και να βάλω μία ακόμα πανεύκολη. Απίθανη σκηνή που μόνο ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης θα μπορούσε να μας χαρίσει.
Sellers Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Να ξαναευχαριστήσω τον Σέλλερς για την πάσα και να βάλω μία ακόμα πανεύκολη. Μην λες χαζά. Ευχαρίστηση μου.
liopyr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ για την ευχαρίστησή σου. Προς στιγμήν μου πέρασε από το μυαλό πως δεν ήθελες να βάλω ταινία, αχ, τι χαζός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα