Επισκέπτης Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Ποτέ ταινία με υπότιτλους και ειδικά όσο είναι εδώ ο theobabis! Google is his friend!
Sylvia88 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 το krkr-tv was my friend :lol::lol: και εγώ αυτό έψαξα στο google
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Welcome back theobabis. Αμα εχεις ορεξη ξεκινα και εδω το παιχνιδακι που εχεις σε αλλο forum. Θα ειχε αρκετο ενδιαφερον, αμα εχεις φυσικα ορεξη και χρονο επειδη οι συμμετοχες θα ειναι πολλες.
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Μπορώ να έχω τον τίτλο με πιεμ γιατί κάτι θέλω να δω αν το έχει ο "θείος" μου;
yannis27gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Βρε τον theobabi, και έλεγα που'χε χαθεί ο κοκκινοτρίχης A, δώσε και κανένα χιντ για την ταινία!
theobabis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Είναι γουέστερν με πολύ γνωστό πρωταγωνιστή, τον οποίο και δεν αναγνώρισες φυσικά, φυσικά.
benign Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Τι ασχημομουτρα ειναι αυτα βρε!Μηπως εναι κωμωδια?Εδω ο ινδιανος μοιαζει με τον Walter Matau αφου τον εχει τσιμπησει ενα σμηνος σφιγγες.
benign Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Τι ασχημομουτρα ειναι αυτα βρε!Μηπως εναι κωμωδια?Εδω ο ινδιανος μοιαζει με τον Walter Matau αφου τον εχει τσιμπησει ενα σμηνος σφιγγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα