seishirosakura Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Κάτι με το διάολο και τη θάλασσα στον τίτλο. Μέχρι εκεί πάει το μυαλό μου :/
bluesattack Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Between the Devil and the Deep Blue Sea Γκουγκλαρα Αν θελει ας βαλει καποιος αλλος...
konnak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Α όχι. With great googling comes great responsibility.
bluesattack Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Α όχι. With great googling comes great responsibility. ok.... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2010 από bluesattack
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Φιλε μηπως εχεις μπερδεψει τις φωτο της ταινιας που παιζει ο Lancaster?Μηπως εχεις βαλει φωτο απο αλλη ταινια εκτος απο την κανονικη που ηθελες να βαλεις?
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Φιλε μηπως εχεις μπερδεψει τις φωτο της ταινιας που παιζει ο Lancaster?Μηπως εχεις βαλει φωτο απο αλλη ταινια εκτος απο την κανονικη που ηθελες να βαλεις? Τι σε μπερδευει ακριβως ?
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν εχω υποψη μου καμμια ταινια του Burt Lancaster να ειναι αιχμαλωτος Ναζι,η να προσπαθει να απελευθερωσει αιχμαλωτους απο Ναζι στρατοπεδο.
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δεν εχω υποψη μου καμμια ταινια του Burt Lancaster να ειναι αιχμαλωτος Ναζι,η να προσπαθει να απελευθερωσει αιχμαλωτους απο Ναζι στρατοπεδο. Υπαρχει....πολεμικη ταινια Και η δραση δεν διαδραματιζεται σε στρατοπεδο
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το μονο που θυμαμαι ειναι το ''Run silent,run deep''.Αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο? Edit: Τωρα θυμηθηκα ειναι το ''The Train''?(Μαλλον ειναι αυτο,του Frankenheimer.Το ειχα παντελως ξεχασει.)
bluesattack Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Edit: Τωρα θυμηθηκα ειναι το ''The Train''?(Μαλλον ειναι αυτο,του Frankenheimer.Το ειχα παντελως ξεχασει.) Aυτο ειναι !
benign Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Παμε συνεχεια λοιπον αγαπητα τρελλομελη του σινεφιλ τμηματος του insomnia με μια ταινια που βασιζεται σε θεατρικο.(Η φωτο ειναι πολυ ενδεικτικη.)
V for Vagelis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δε την εχω δει, αλλα βλέπουμε Roth και Oldman εδώ έτσι;
Members gsarig Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Members Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μήπως είναι αυτή με τους δύο ήρωες του Σαίξπηρ με τα περίεργα ονόματα που ο τίτλος τελειώνει σε ...είναι νεκροί; "Ο Ρόζεν...κάτι και ο Γκιλεν...κάτι είναι νεκροί" ή κάπως έτσι;
status Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μήπως είναι αυτή με τους δύο ήρωες του Σαίξπηρ με τα περίεργα ονόματα που ο τίτλος τελειώνει σε ...είναι νεκροί; "Ο Ρόζεν...κάτι και ο Γκιλεν...κάτι είναι νεκροί" ή κάπως έτσι; Rosencrantz & Guildenstern Are Dead άϊ τσίτεντ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα