therock Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2004 ta ss den itan kai toso diafotistika!Tin eixa dei prosfata (prin kana mina) alla ta ss den voithisan mono to teleyteo anagnorisa kai ayto afou oavenger vrike tin tainia!
^BOOMBOOM Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Ε αυτό είναι το νόημα να είναι όσο διαφωτιστικά όσο αρκεί για να το βρεί κάποιος αλλιώς έβαζα τη φάτσα του Τομ Χανκς με το γάιδαρο avenger you are next
avenger Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Εγώ δεν βάζω pics παιδιά,δεν μπαίνω κάθε μέρα οπότε μπορεί να το βρείτε και εγώ να μην το επιβεβαιώσω.Ας βάλει όποιος θέλει...
Panathachamp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Η διακριτικη γοητεια της μπουρζουαζιας? Οχι,αλλά απο μια άποψη εισαι πολύ κοντά. :wink:
Panathachamp Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Απο την αποψη του σκηνοθετη ή της κουλτουρας? Το πρώτο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2004 Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου :?:
crAss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 auto mallon einai ektos an einai apo to fantasma tis eleutherias... crAss
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Εντάξει, 'καβαντζώσαμε' όλον τον Bunuel...
Panathachamp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου :?: Ακριβώς :wink:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Παραχωρώ τη θέση μου στον crAss - ή σε όποιον προλάβει τέλος πάντων...
Edgar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 speaking of Bunuel, exei paiksei auti i tainia?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2004 Άγγελος - Εξολοθρευτής :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα