benign Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Σωστος τοτε σε ολα! Εγω ειμαι Παναθα αλλα αγαπω την ΑΕΚ γιατι η καταγωγη μου ειναι απο Πολη.(Αν και γεννηθηκα εδω Αθηνα ,οπως και οι γονεις μου.) Ηθελα να σου κανω πειραγματακι ,αλλα δεν επιασε,εκανα καποιες εικασιες ελαφρως offside.Ειμαι 36 αλλα αισθανομαι 25 το πολυ. Παμε αγαπητα μου παιδια στην επομενη ταινια τελευταιας δεκαετιας.
V for Vagelis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Kidman και Chaplin. Ειναι το Birthday Girl. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2010 από V for Vagelis
syco_killer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Kidman και Chaplin. Ειναι το Birthday Girl. whatever works?
syco_killer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) whatever works σειρά σου ρε φιλε πως βαζω την γ@μημενη την εικονα??μια ωρα προσπαθω και δεν μπορω Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2010 από syco_killer
Sellers Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Πραγματικά δύσκολο όμως... Για να δούμε για να δούμε... ''The Wind That Shakes the Barley'' ???
syco_killer Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Πραγματικά δύσκολο όμως... Για να δούμε για να δούμε... ''The Wind That Shakes the Barley'' ??? ηταν δυσκολο....εικονα δεν ηταν παντως ---------- Προσθήκη στις 22:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:30 ---------- επειδη αρχιζει και μου την δινει στα νευρα ,παραχωρω την σειρα μου σαν τζεντλεμαν σε καποιον αλλον.... η ταινια παντως (the wind that sakes the barley)αξιζει να την δειτε...
bluesattack Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 [/color]επειδη αρχιζει και μου την δινει στα νευρα ,παραχωρω την σειρα μου σαν τζεντλεμαν σε καποιον αλλο.... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=340518 προλαβαινεις .. ---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- Ο γερος και η θαλασσα ?
V for Vagelis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 ρε φιλε πως βαζω την γ@μημενη την εικονα??μια ωρα προσπαθω και δεν μπορω Εγω πχ την ανεβαζω στο http://imageshack.us/ και μετά κανω copy-paste το link για forum.
yannis27gr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 The rise of evil? Γμτ, οι προηγούμενες ήταν πολύ εύκολες. Όποτε λείπω το κάνετε. Άτιμοι
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 που την θυμήθηκες αυτη τη ταινια; Αρκετα διασημη η επομενη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα