benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Την κοπανισατε για διακοπες?Λοιπον βαζω εγω μια για τους εναπομειναντες σινεφιλ,αλλα θα βγω εξω για τρεξιμο και θα γυρισω σε 2 ωρες.Οποτε αν στο μεταξυ καποιος βρει τον τιτλο βαζει εκεινος. Γνωστη ταινια της τελευταιας δεκαετιας στην οποια παιζουν 2 απο τους πλεον γοητευτικους ηθοποιους του ξενου κινηματογραφου.
status Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Την κοπανισατε για διακοπες?Λοιπον βαζω εγω μια για τους εναπομειναντες σινεφιλ,αλλα θα βγω εξω για τρεξιμο και θα γυρισω σε 2 ωρες.Οποτε αν στο μεταξυ καποιος βρει τον τιτλο βαζει εκεινος. Γνωστη ταινια της τελευταιας δεκαετιας στην οποια παιζουν 2 απο τους πλεον γοητευτικους ηθοποιους του ξενου κινηματογραφου. το χάϊστ είναι:Ρ
yannis27gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οχι ρε συ, το Snatch είναι. Με τον Brad Pitt τσιγγάνο που δεν έβγαζαν άκρη τι έλεγε. Ωραία ταινία! Άσχετο, 2 ώρες τρέξιμο; Καλά κουράγια μαν
status Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Οχι ρε συ, το Snatch είναι. Με τον Brad Pitt τσιγγάνο που δεν έβγαζαν άκρη τι έλεγε. Ωραία ταινία! Άσχετο, 2 ώρες τρέξιμο; Καλά κουράγια μαν Ερμ ναι έστω, μπέρδεψα της ληστείες, σόρρυ :Ρ
yannis27gr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Οκ, βάζω εγώ λοιπόν. Ερώτηση: Σειρές επιτρέπονται; Γιατί βλέπω μια τώρα και την έχω εύκαιρη! Άντε, εύκολη είναι!! Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2010 από yannis27gr
konnak Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Γιάννη, είχε ξεκινήσει παλιά αντίστοιχο παιχνίδι για σειρές εδώ. Βάλε καμιά ταινία μιας μιας και άνοιξες τον KM.
yannis27gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 KM=? Btw, η σειρά που έβαλα ήταν το Twin Peaks. OK, ταινία λοιπόν: Κοννακ, έχεις 5 λεπτά. Σου φτάνουν νομίζω
PCM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Χωρίς να το έχω δει, είναι το TRIANGLE (2009) BTW: Καλή η ταινία? Στο ινετ λένε εγκωμιαστικά σχόλια και ότι έχει καλο μυστήριο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Χωρίς να το έχω δει, είναι το TRIANGLE (2009) BTW: Καλή η ταινία? Στο ινετ λένε εγκωμιαστικά σχόλια και ότι έχει καλο μυστήριο... Ναι,ειναι καλη
PCM Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ναι,ειναι καλη Χμμ, μάλιστα, υπάρχει και fanbase στο insomnia.. να ΄ναι καλά ο yiannis27gr που μου την θύμησε για να την δώ... Next: Καινούργια, γυρισμένη στην Μ.Βρετανία(κυρίως), πολύ γνωστού σκηνοθέτη και cast.
Nik.K Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ghost Writer μηπως ? Δευτερολεπτα διαφορα, οχι πως βαζω και ποτε
yannis27gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τον μαυρούκο με την μπλε μπλούζα κάπου τον έχω δει. Άμα θυμηθώ πριν φύγω για το ματς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα