bluesattack Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Murphy's War ? ή Lord Jim? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Ναι.Το πρωτο
Members gsarig Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Murphy's War ? ή Lord Jim? Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Έχει γυριστεί σε ταινία ο Λόρδος Τζιμ ε; Ενδιαφέρον, δεν το 'ξερα. Επειδή το βιβλίο μου άρεσε, πάω να τη βρω για να το ξαναθυμηθώ.
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Έχει γυριστεί σε ταινία ο Λόρδος Τζιμ ε; Ενδιαφέρον, δεν το 'ξερα. Επειδή το βιβλίο μου άρεσε, πάω να τη βρω για να το ξαναθυμηθώ. Eχει γυριστει και εχει κυκλοφορησει και στην χωρα μας .Αλλη μια πολυ καλη ερμηνεια απο τον Πητερ ο'Τουλ που πλαισιωνεται απο πολυ δυνατα ονοματα . http://www.imdb.com/title/tt0059399/
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Άλλες 2: Πρόκειται για κωμωδία, δεκαετίας '90.
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μετά απο research, το project ALF? Ετοιμος ήμουν να βάλω φωτογραφία του... ξανθοτριχωτού Σειρά σου μαν!
PCM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ουπς σόρρυ για την καθυστέρηση.. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2010 από PCM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα