Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Χμμμ, ποια απο τις 3 να είναι ? Αναλογία: σαν να λέμε «αυτή η σειρά άρεσε στον tzinos»
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Αναλογία: σαν να λέμε «αυτή η σειρά άρεσε στον tzinos» Ποια απο τις 2 λες?
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Ποια απο τις 2 λες? α, του αρέσει και 2η;
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 α, του αρέσει και 2η; Του άρεσε μία καινούργια και αναγκαστικά σταμάτησε να του αρέσει η πρώτη.
trelosjack Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Του άρεσε μία καινούργια και αναγκαστικά σταμάτησε να του αρέσει η πρώτη.
konnak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Κάτσε ρε, ποια σειρά αρέσει του tzinou; Πλάκα πλάκα, η ισοπεδωτική κριτική στο Persons Unknown ήταν απίστευτη. Είχε πάρει και φόρα από το Lost που μόλις είχε τελειώσει και ήταν αδυσώπητος! Εγώ σειρά χωρίς το "approved by tzinos" πάντως δε βλέπω πλέον.
Sellers Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εγώ σειρά χωρίς το "approved by tzinos" πάντως δε βλέπω πλέον.
konnak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δε φτάνει που τις βάζεις με φειδώ, βάζεις και τα κάδρα μισά. Ιδέα δεν έχω.
silverthunder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 ωραια, αλλη μια με τους πρωταγωνιστες αυτη τη φορα.
silverthunder Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 και αλλη μια. σορρυ για τα καδρα δεν το κανω επιτηδες. αν δε το βρειτε και τωρα θα βαλω αλλες τρεις που να εχουν καποια χιντς στο βακγρουντ. παντως η κουκλα ηταν χαρακτηρηστικη στιγμη στην ταινια οπως αυτη με το χερι στο 500 μερες οφ σαμμερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα