konnak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Επόμενη: ---------- Προσθήκη στις 12:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ---------- Πάρτε άλλη μία:
FKLDS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Ταινία 90's πασίγνωστου σκηνοθέτη, στην οποία κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο μια -επίσης γνωστή- βρετανίδα ηθοποιός. Hint 2: Βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στην πατρίδα του σκηνοθέτη. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2010 από FKLDS
konnak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ουράνια Πλάσματα (Heavenly Creatures). Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης είναι ο Peter Jackson. Όποιος θέλει βάζει γιατί για τα επόμενα λεπτά αφοσιώνομαι στην τσιπούρα μου.
Members gsarig Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ουράνια Πλάσματα (Heavenly Creatures). Ο πασίγνωστος σκηνοθέτης είναι ο Peter Jackson. Όποιος θέλει βάζει γιατί για τα επόμενα λεπτά αφοσιώνομαι στην τσιπούρα μου. Κοίτα να δεις που τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται... (στην τσιπούρα αναφέρομαι - μόνο που εγώ δεν την έχω ετοιμάσει ακόμα)
konnak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 gsarig ελπίζω να ήταν και η δικιά σου τόσο καλή όσο η δικιά μου. Επόμενη: ---------- Προσθήκη στις 16:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:42 ---------- Άλλη μία:
konnak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Χα! Και όταν είδα ότι απάντησες ήμουν σίγουρος ότι το βρήκες. Όχι, δεν είναι το V for Vendetta. Θα βάλω άλλη μία στο ημίχρονο. ---------- Προσθήκη στις 18:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:47 ---------- Άλλη μία:
V for Vagelis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 σορρυ παιδιά, ξεχάστηκα τελείως Uploaded with ImageShack.us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα