Lucifer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Γιατί όχι; Λίγες φλέβες, καλός μυϊκός ιστός αν το πάρεις απ' το σωστό τεταρτημόριο, λίγες φύτρες, καλό ποσοστό λίπους.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λοιπον σχετικα ευκολο ειδικα αν εχετε γουστο στις ωραιες γυναικες.
Nik.K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Οκ ειναι η Jessica Alba... Paranoid... Η εστω αυτο νομιζω πως ειναι, ειχε μια παρομοια σκηνη.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Οκ ειναι η Jessica Alba... Paranoid... Η εστω αυτο νομιζω πως ειναι, ειχε μια παρομοια σκηνη. Σωστος Νικ.Κ.Σειρα σου παιδι μου. Πολυ ωραια γυναικα η Jessica.
yannis27gr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δε νομίζω ότι έχει τπτ το ξεχωριστό η Τζέσικα. Μια βόλτα στις παραλίες του Miami και θα βρεις δεκάδες σαν κι αυτήν.
Nik.K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Σωστος Νικ.Κ.Σειρα σου παιδι μου. Πολυ ωραια γυναικα η Jessica. Βαλε εσυ μπαμπα.....Στην δουλεια δεν εχω και την καλυτερη προσβαση σε ταινιες Ωραια η Jessica αλλα οντως βρισκεις πολλες σαν αυτη.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Η ομορφια δεν πρεπει να ειναι σπανια για να αξιζει.Αλιμονο αν δεν υπηρχαν οχι δεκαδες αλλα εκατονταδες σαν την Jessica στις παραλιες του κοσμου.Θα επρεπε εμεις οι υπολοιποι αντρες που δεν την εχουμε να κανουμε χαρακιρι.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι πολυ sexy και γλυκια. Λοιπον στο προκειμενο.Ετοιμαστειτε ασχετουληδες....
crisadoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο και μη σας κρεμάσω, βάζω μία ενός αγαπημένου δανού σκηνοθέτη.
benign Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Πολυ εξειδικευμενο γουστο εχεις για την ηλικια σου. Vampyr - Der Traum des Allan Grey. Carl Dreyer μιλαμε για αρχαια ιστορια! Βασικα το ξερω γιατι πριν 7 χρονια ειχα διαβασει στα Αγγλικα το μυθιστορημα στο οποιο βασιζεται η ταινια το Carmilla που στους fan του ειδους μυθιστορηματων τρομου,ειναι must γιατι προυπαρχει του Dracula του Abraham Stoker.Το ενδιαφερον απο λογοτεχνικης αποψης ειναι οτι τοσο ο Joseph Sheridan Le Fanu ο συγγραφεας του Carmilla οσο και ο Abraham Stoker ηταν και οι δυο Ιρλανδικης καταγωγης.Φυσικα οι μυθοι περι βρυκολακων και σχετικες ιστοριες ειναι παναρχαιες σε διαφορα μερη του κοσμου. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2010 από benign
crisadoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Τι εννοείς? Πρέπει να είμαι σύγχρονη της ταινίας για να μου αρέσει? Αυτό είναι ναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα