benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Η αυτογνωσια ειναι οχι μονο αρετη αλλα και απελευθερωση. Συνεχισε εσυ οπως βλεπω ο zenso πηγε για sushi.
Ceridwen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Σόρρυ ντίαρ, πάω για ύπνο. Επιφυλάσσομαι όμως να βάλω ψευτοκουλτουροπορνό φιλμ μόλις μου δοθεί η ευκαιρία.
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Good night Welsh wiccan. Εν τω μεταξυ θα βαλω εγω μια ετσι για να εχουν να ψαξουν τα παιδια της πρωινης βαρδιας. Λοιπον η επομενη ειναι Βρεττανικη κωμωδια.Προβλεπω δυσκολιες,αλλα θα δουμε....
Emilie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 How to Kill Your Neighbor's Dog? Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
zenso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Συνεχισε εσυ οπως βλεπω ο zenso πηγε για sushi. Hey,ετοίμαζα βρετανικά σκρηνσοτς! Και sushi,no way. Mexican all the way. =) Έβαλες γνωστές φάτσες,αλλά αποσύρομαι.
Emilie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Hey,ετοίμαζα βρετανικά σκρηνσοτς! Και sushi,no way. Mexican all the way. =) Έβαλες γνωστές φάτσες,αλλά αποσύρομαι. zenso θες να βάλεις? ή να βάλω εγώ? Μόλις ετοίμασα μια ψευτοκουλτουροπορνο γαλλική που έβλεπα! Είμαι 99% σίγουρη ότι είναι το παραπάνω!
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Σωστο το how to kill your neighbour's dog.Συνεχιζετε. Zenso εκανα πλακα για sushi γιατι το username σου ειναι πρωτο αρσενικο ονομα στην Ιαπωνεζικη γλωσσα. (π.χ.Zenso Kebue.) (Οι Γαλλοι το εχουν παρακανει οντως στο ψευτοκουλτουροπορνο,ειναι το φορτε τους.Ελλειψει πραγματικης κουλτουρας.Αληθεια ποια ειναι η τελευταια σοβαρα ποιοτικη Γαλλικη ταινια που ειδατε τα τελευταια,ας πουμε 5 χρονια?)
Emilie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Συνεχίζω με μια γαλλική κωμωδία '90ς -00'ς Αυτή είναι για σας κορίτσια με πολύ αγάπη Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από Emilie
zenso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 zenso θες να βάλεις? ή να βάλω εγώ? Μόλις ετοίμασα μια ψευτοκουλτουροπορνο γαλλική που έβλεπα! Να βάλεις φυσικά,spice it up! Zenso εκανα πλακα για sushi γιατι το username σου ειναι πρωτο αρσενικο ονομα στην Ιαπωνεζικη γλωσσα. (π.χ.Zenso Kebue.) Το κατάλαβα mate. =) Συνεχίζω με μια γαλλική κωμωδία '90ςΑυτή είναι για σας κορίτσια με πολύ αγάπη Ντάμιτ,ήλπιζα σε χοτ πλάνο Άννα Καρίνα.
Emilie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ντάμιτ,ήλπιζα σε χοτ πλάνο Άννα Καρίνα. Ο καθένας με τις αδυναμίες του :-D
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πολυ ασχημομουρης ο αντρας της φωτο,σοκ και δεος!(Σαν υβριδιο ανθρωπου και χελωνας στην φατσα.)
zenso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Πολυ ασχημομουρης ο αντρας της φωτο,σοκ και δεος!(Σαν υβριδιο ανθρωπου και χελωνας στην φατσα.) Χαχα. Ε,ο καθένας με τις αδυναμίες του. (Οι Γαλλοι το εχουν παρακανει οντως στο ψευτοκουλτουροπορνο,ειναι το φορτε τους.Ελλειψει πραγματικης κουλτουρας.Αληθεια ποια ειναι η τελευταια σοβαρα ποιοτικη Γαλλικη ταινια που ειδατε τα τελευταια,ας πουμε 5 χρονια?) Χμ,μου άρεσε το Un Prophète. Αλλά ναι,πιάνω τι λες.
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ο Vincent Perez άσχημος? Ε όχιιιι! Κοιτα εδω στο Le Libertin με τα μακρια μαλλια και τις αρχες φαλακρας ειναι αισχος.Παλια οταν ηταν μικρος σε μια ταινια με την Ατζανι που τον ειχα δει μου φαινοταν καλος. (Ediτ: Θυμηθηκα πια ταινια ηταν La Reine Margot.Οπως ειπε και ο Zenso το γουστο ειναι ατομικη υποθεση,αλλα τωρα που γερναει και παχαινει δεν μου αρεσει.Οταν ηταν πιτσιρικας ηταν καλυτερος αν και γενικα οι θηλυπρεπεις αντρες χωρις μυικοτητα μου φαινονται απωθητικοι.Το στυλ που μου αρεσει ειναι οπως π.χ. o Hugh Jackman. Αναφερομαι στην εμφανιση,σαν ηθοποιος ειναι καλος ο Perez.) ---------- Προσθήκη στις 03:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:28 ---------- Zenso επειδη πριν νομιζα οτι ειχες φυγει για μασα και πηρα την σειρα σου κατα λαθος,σε παρακαλω συνεχιζεις?(Καλήνυχτα απο μενα,θα δω μια ταινια τρομου να με παρει ο υπνος γιατι τωρα τελευταια πασχω απο μια μικρη αυπνια.)
the_end Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Αληθεια ποια ειναι η τελευταια σοβαρα ποιοτικη Γαλλικη ταινια που ειδατε τα τελευταια,ας πουμε 5 χρονια?) 35 Shots of Rum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα