konnak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το Όνειρο της Κασσάνδρας, του Γούντι Άλεν. Ωραία η εν λόγω μούσα. Eva-Green-ίζει. Επειδή ήρθα για να φύγω πάλι, όποιος θέλει ξαναβάζει.
benign Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Το Όνειρο της Κασσάνδρας, του Γούντι Άλεν. Ωραία η εν λόγω μούσα. Eva-Green-ίζει. Επειδή ήρθα για να φύγω πάλι, όποιος θέλει ξαναβάζει. Λιγο μπουτου φαινεται στην συγκεκριμενη ποζα και φαινεται να εχει χοντροκομμενο προσωπο.Μπορει να την αδικει και η φωτο. Λοιπον η επομενη.Βρεττανικη βεβαια και πολυ ενδιαφερουσα.
poedeer7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Ευκολακι νομιζω.... transsiberian με emily mortimer i think...
zenso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Yep,και μόνο η πρώτη είναι giveaway νομίζω. Συνεχίζεις.
poedeer7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) αν σου πω οτι το καταλαβα απο τις νυφαδες χιονιου στα μαλλια της(και απο τη 1η εννοειται) Λοιπον αλλο ενα ευκολακι, Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2010 από poedeer7
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Ακομη να πουνε οτι ειναι το Mr.Brooks?(Την επεσαν για υπνο φαινεται.)
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Η επομενη ταινια δεν ειναι Βρεττανικη αλλα θα γινει αντιληπτο απο την φωτο απο ποια χωρα ειναι.Ελπιζω να μη την βρει γρηγορα ο zenso παλι,γιατι καταλαβα οτι βλεπει καλης ποιοτητας ταινιες και ειναι γνωστης.(Παντως αν την βρεις μεχρι το τελος μισης ωρας zenso θα κερδισεις την εκτιμηση μου για το γουστο σου στον κινηματογραφο.)
zenso Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δε τα πάω καλά με το είδος,αλλά αυτή είναι μία απ'τις ελάχιστες που έχω δει,μιας και την πέτυχα από criterion. Έβαλες και χαρακτηριστική σκηνή. Monsoon Wedding λοιπόν.
benign Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μεγαλε!Μπραβο και συνεχιζεις.Εννοειται οτι θα εβαζα καποια αξιολογη και οχι καμμια ψευτοκουλτουροπορνο,που λεει ο λογος. Your turn mate.
Ceridwen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Μεγαλε!Μπραβο και συνεχιζεις.Εννοειται οτι θα εβαζα καποια αξιολογη και οχι καμμια ψευτοκουλτουροπορνο,που λεει ο λογος. Your turn mate. Τέλειο το ψευτοκουλτουροπορνό! Περιγράφει με μια λέξη μερικές από τις αγαπημένες μου ταινίες! :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα