PCM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Princess bride; Αυτό με τον μούφα ζορρό και τον άλλο με τα 6 δάχτυλα; Το είχα δει μικρός και δε θυμάμαι, αλλά αυτή η μονομαχία στη 2η φωτο εκεί με πάει... hehe ναι "My name is Inigo Montoya, you killed my father.. prepare to die"
konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Πω πω από τα πιο ωραία παραμυθοειδή που είχα δει μικρός. Ξαναβάλε αν θες, ή όποιος θέλει, γιατί έχω δουλίτσα.
PCM Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ναι, είχε από τους καλύτερους κωμικούς χαρακτήρες σε παραμύθοταινία(+ τον "γίγαντα"). Neeext (all-star cast):
konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Road to Perdition. Neeeeeeext! ---------- Προσθήκη στις 17:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:09 ---------- Άντε, μιας και την είχα πρόχειρη: Της τελευταίας δεκαετίας. ---------- Προσθήκη στις 20:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ---------- Επειδή σε καμιά ώρα θα την κάνω, βάζω άλλες τρεις, μαζεμένες, μπας και το θυμηθεί κανείς: ---------- Προσθήκη στις 21:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:08 ---------- Τελευταίες: Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2010 από konnak
Ceridwen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 χαχα, αυτό δεν είναι σσ από την ταινία είναι σχεδόν όλη η ταινία! επίσης κάνεις αφιέρωμα στον Σοντεμπεργκ, Κόννακ? Traffic Δεν έχεις βάλει ακόμα τις αγαπημένες μου
konnak Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 ΑΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ, ΠΕΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αν είμαι εγώ έλεος που έχω βάλει τη μισή ταινία, όλοι όσοι δεν την βρίσκουν τι είναι;
Ceridwen Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 δεν μπορώ να πω για τους άλλους, εγώ τώρα είδα το ποστ σου αν και τώρα που το βλέπω, μάλλον δεν θα την αναγνώριζα από τις πρώτες. οφφτόπικ αλλά ... Μπενίσιο (καρδούλες) φεύγω οπότε δεν έχει νόημα να βάλω, ας συνεχίσει όποιος θέλει.
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 πολύ γνωστός σκηνοθέτης they live, του Καρπεντερ μήπως;
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Μάλλον εύκολο (είναι γνωστή ταινία) - αν χρειαστούν κι άλλα screenshots θα επανέλθω όμως
the_end Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 εμένα μου θύμισε το Les quatre cents coups ps: αν είναι αυτό παραχωρώ τη θέση μου γιατί θα λείπω μέχρι το βράδυ.
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) εμένα μου θύμισε το Les quatre cents coups ps: αν είναι αυτό παραχωρώ τη θέση μου γιατί θα λείπω μέχρι το βράδυ. σωστός - τα 400 χτυπήματα είναι edit: κι επειδή βλέπω να κολλάμε, πάρτε κι άλλη μία - πρόσφατη αυτή τη φορά. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2010 από gsarig
Members gsarig Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Κι επειδή βλέπω ότι κολλήσαμε, να και η "αφίσα" της ταινίας... hint: αν και στο μεγαλύτερο μέρος της είναι αγγλόφωνη, η ταινία δεν είναι ούτε αμερικάνικη ούτε αγγλική. hint2: το όνομα της χώρας παραγωγής αρχίζει από "Αυστρ" και τελειώνει σε "λία"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα