PCM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Frequently Asked Questions about Time Travel ... ωραία ταινιούλα
PCM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Επόμενη: της δεκαετίας μας, εχει μπει σε cult status, ετοιμαζουν και "sequel"...
konnak Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν βλεπεις IT crowd??Στην πυρα lol, όχι το έχω εδώ και πολύ καιρό στην to-watch list. Το φαντάστηκα όμως ότι είναι από κάποια σειρά, μιας και ο Sellers είναι γνωστός σειρόβιος. ---------- Προσθήκη στις 02:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Bubba Ho-tep (2002). (Sellersιά) Όποιος θέλει βάζει γιατί την πέφτω.
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν βλεπεις IT crowd??Στην πυρα Δεν βλέπει IT ρε μαλάκα. Θα μας τρελάνει. Και ρωτάει και πχιος είναι. Και με λέει ότι τώρα με πιάσαν τα ηθικά μου. Και αν δεν μπεις μσν κάποια στιγμή θα σε σπάσω στο ξύλο. Και αν δεν πάμε porcupine tree η Αιμιλία θα σε χωρίσει λέει και θα φύγει μαζί μου.. Ρώτα αν δεν πιστεύεις.
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν βλέπει IT ρε μαλάκα. Θα μας τρελάνει. Και ρωτάει και πχιος είναι. Και με λέει ότι τώρα με πιάσαν τα ηθικά μου. Και αν δεν μπεις μσν κάποια στιγμή θα σε σπάσω στο ξύλο. Και αν δεν πάμε porcupine tree η Αιμιλία θα σε χωρίσει λέει και θα φύγει μαζί μου.. Ρώτα αν δεν πιστεύεις. Οι Porcupine ακόμα δεν το έχουν ανακοινώσει στο site τους, ισχύει τελικά; /offtopic /subscribe EDIT: Άκυρο, κοιτούσα στον Μάιο το ζώον.
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Βάλτε καμιά ταινία, εγώ στέρεψα. Δεν ψάχνουμε του PCM θεωρητικά;
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν ψάχνουμε του PCM θεωρητικά; Τι έχεις πάθει εσύ σήμερα? Την βρήκε ο κοννακ πιο πάνω.
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Τι έχεις πάθει εσύ σήμερα? Την βρήκε ο κοννακ πιο πάνω. Μια λέξη: Μικροβιολογία. In my defense την βρήκε σε edit!
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Βάλε τώρα μια ταινιούλα να κάνεις και ένα διάλλειμα να ξελαμπικάρεις.
seishirosakura Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Αν χρειαστεί βοήθεια (που αμφιβάλλω) σφυράτε μου. EDIT: Και γαμώ τα ταλέντα να νεκρώνω τα game threads. Το καλό που σας θέλω να πήγατε για φαΐ! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2010 από seishirosakura
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δεν βλέπει IT ρε μαλάκα. Θα μας τρελάνει. Και ρωτάει και πχιος είναι. Και με λέει ότι τώρα με πιάσαν τα ηθικά μου. Και αν δεν μπεις μσν κάποια στιγμή θα σε σπάσω στο ξύλο. Και αν δεν πάμε porcupine tree η Αιμιλία θα σε χωρίσει λέει και θα φύγει μαζί μου.. Ρώτα αν δεν πιστεύεις. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:..υποχθονιε τυπε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα