benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Ωραια εφοσον μου δινεις πασα,για να χρησιμοποιησω επικαιρη λεξη. Προκειται για Βρεττανικη ταινια,ντεμπουτο ενος σκηνοθετη,ανηκει στο ειδος των θριλερ και θεωρειται μια απο τις καλυτερες Βρεττανικες ταινιες ολων των εποχων.Περιμενω να την βρειτε το πολυ σε μια ωρα.
Sellers Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ναι ηταν εγχρωμη.Καλα βρε εσεις πως δεν την βρηκατε ακομη?Πασιγνωστη ειναι.Θα κανει ντου κανενας Sellers και θα την βρει. Αυτό είναι κοπλιμέντο ή μπηχτή? Να ξέρω να αντιδράσω ανάλογα δηλαδή.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ηταν κομπλιμεντο. Εν τω μεταξυ Nik.K την βρηκες και προχωρας οποτε μπορεις!
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Ενταξει,ρομαντικη Κινεζικη ταινια της δεκαετιας του 2000.Η βασικη πλοκη της ειναι σχετικα με ερωτικες σχεσεις μεταξυ διαφορετικων λαων και των προκαταληψεων που πρεπει να ξεπεραστουν για να ευδοκιμησουν, π.χ. σχεσεις μεταξυ Κινεζων και Γιαπωνεζων.
konnak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Κι άλλες φωτο, και άλλα hint. Είναι γνωστή; Την έχεις δει; Δεν τις μπορώ τις κινέζικες, μόνο google/imdb fishing.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Προσωπικα μου αρεσουν πολυ οι Κινεζικες ταινιες.Οι ερωτικες τους ειναι πολυ γλυκα μελαγχολικες και εχουν ενδιαφερουσα μουσικη ,και εννοειται μου αρεσουν παρα πολυ οι Κινεζες σαν γυναικες. Μια απο τις πραγματικα αγαπημενες μου ειναι η 2046 οπου επαιζε και η γυναικα που παντρευομουν και αυριο αμα λαχει η Zhang Ziyi. Εδω μια φωτο για να την θυμηθειτε. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2010 από benign
Nik.K Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μαρεσε πολυ η ζωγραφος, muchico την ελεγαν η κατι τετοιο......Μακαρι να εμενα Tokyo Βαλε παλι εσυ τρελε, δεν εχω χρονο να βρω και να ανεβασω.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Λοιπον πασιγνωστο θριλλερ και κανενα hint γιατι το ξερουν και οι πετρες.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Σωστα,ωραιο θριλερακι του 1985 νομιζω?Καλο ηταν.
konnak Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Να σου πω την αλήθεια το έχω δει πολύ παλιά στην τηλεόραση. Δεν το θυμάμαι καθόλου. Επόμενη: Επειδή είναι εύκολη, κατ' αρχήν δε δίνω hint. Αν φτάσουμε και χρειαστεί 3η screenshot θα ρίξω δεκαετία. ---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:28 ---------- Δε βλέπω κίνηση, ας βάλω και δεύτερη:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα