konnak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Cris, δεν ρίχνεις καμία βοήθεια, ή κανένα ακόμα ss, μήπως το βρει κανένας; Δεν βλέπω αντιδράσεις. Εγώ στάνταρ δεν έχω ιδέα, my guess is ότι δεν το έχω δει.
Cristina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Τώρα, νομίζω πως είναι piece of cake μιας και λίγος... τίτλος 'κρύβεται' κάπου στην εικόνα!
dim_b Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Έχω την εντύπωση ότι είναι "οι ομπρέλες του Χερβούργου"... :roll:
Cristina Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 erm poios vlepei tetia erga re paidia ? Πάντως, σίγουρα όχι εσύ!
hurin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Άν μπορει να βάλει κάποιος , δεν μπορώ να βάλω εικόνα . Αλήθεια , πως βάζετε εσείς φωτό ???
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 O media player classic που χρησιμοποιω εχει "Save Image.." Σωζεις,την ανεβαζεις καπου (πχ pathfinder.gr)και μετα ποσταρεις την διευθυνση της photo με αυτον τον τροπο ...αντε βαλε,μην παει χαμενη η σειρα σου
hurin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 στι εφτιαξα για να βγαινει η φωτογραφια απο το Pathfinder εδω θα πρεπει να κανεις δεξι κλικ επανω της->properties και να αντιγραφεις ΕΚΕΙΝΟ το url οχι του brwoser σου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Leon;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 OK, παραχωρώ τη σειρά μου σε όποιον προλάβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα