benign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για να ειμαι ειλικρινης δεν μου πολυαρεσει ο συγχρονος Γαλλικος κινηματογραφος,αλλα διαβαζω,ενημερωνομαι κ.τ.λ. για ολες τις αξιολογες ταινιες ολων των χωρων. Οι συγκεκριμενες σκηνες δεν μου θυμιζουν τιποτε.Λογω του ασχημαντρα με την νυχτικια σκεφτηκα το Sex is comedy της Katherine Breillat,επιτυχημενη ταινια του 2002 αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο γιατι οι εικονες δεν θυμιζουν την βασικη πλοκη.
Ceridwen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Aυτή είναι η Valeria Bruni Tedeschi - η όχι τόσο όμορφη αδερφή της madame la présidente. Οπότε θα είναι το Ah! Si j'étais riche benign, βάζεις αν θέλεις, γιατί θα λείπω.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Σε MD παντως κατω, κατω, μπροστα, GET OVER HERE
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Aυτή είναι η Valeria Bruni Tedeschi - η όχι τόσο όμορφη αδερφή της madame la présidente. Οπότε θα είναι το Ah! Si j'étais riche τυπικα να επιβεβαιωσω. Το περιμενα οτι καποιος θα αναγνωριζε την βαλερια
benign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Aυτή είναι η Valeria Bruni Tedeschi - η όχι τόσο όμορφη αδερφή της madame la présidente. Οπότε θα είναι το Ah! Si j'étais riche benign, βάζεις αν θέλεις, γιατί θα λείπω. Λοιπον παιρνοντας την σκυταλη απο τον Cerdiwen. Προκειται για πολυ ποιοτικη Βρεττανικης παραγωγης ταινια της δεκαετιας του 50 με πασιγνωστους ηθοποιους.Ερωτικο δραμα.(Οποιος το βρει συνεχιζει default γιατι χτυπησε ο παλιος μου δισκος του λειτουργικου και αγορασα καινουργιο οποτε θα περασω το os απο την αρχη.)
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 2007, ανεξαρτητος αμερικανικος κινηματογραφος
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 2007, ανεξαρτητος αμερικανικος κινηματογραφος Τι Αμερικανικος ρε? Αυτος αριστερα δεν ειναι ο Σταροβας?
Members gsarig Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Όντως του μοιάζει. Αν και δεν την έχω δει ακόμα, μήπως είναι το In to the wild; Κρίνοντας από το βανάκι δηλαδή και τις διάφορες σκηνές της ταινίας που έτυχε να δω από δω κι από κει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα