Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Κατά τα φαινόμενα, ναι. Εμένα το μόνο που μου έρχεται είναι το Time Bandits, αλλά μάλλον είμαι επηρεασμένος από τη συζήτηση.
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δεκαετιας εστω? Στα πρώτα σκρινσοτς στο «Επεξεργασία» έχω βάλει δεκαετία
Emilie Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 The Tragedy of Macbeth (1971)? αν όχι, έχω δίκιο και μου μυρίζει Shakespeare? Και ντροπή σε όποιον δεν άρεσε το brazil!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 @status Θυμασαι τι ελεγες περι Ασιατικης πολεμικης τεχνης?Here we go:lol:..brazil rulez ρε!
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 @status Θυμασαι τι ελεγες περι Ασιατικης πολεμικης τεχνης?Here we go:lol:..brazil rulez ρε! Μεχ...Μπραζίλ = φος δε ντικ ράϊντ:Ρ The Tragedy of Macbeth (1971)?αν όχι, έχω δίκιο και μου μυρίζει Shakespeare? Και ντροπή σε όποιον δεν άρεσε το brazil!!!! Roman Polanskis Macbeth Το βρήκες Το μπραζίλ δε μου αρέσει τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω:Ρ
Emilie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 I am impressed από το επίπεδο!!!Έτσι κουλτούρα της προκοπής!!! Λοιπόν πολλά ιερά τέρατα είναι μαζεμένα σε αυτήν την ταινία, λίγο μεταγεννέστερη από αυτήν του @status αλλά όχι πολύ! @ status λογοπαίγνιο για σένα
Emilie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 the boys from brazil ξτξη'κξ yeap!!!Μα πότε πρόλαβες? Έδωσα τον Gregory Peck πολύ στεγνά!!! Συνεχίζεις!!!
Ceridwen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Έδωσες τον Gregory Peck όπως είπες. Ούτε καν πρόσεξα τον άλλον δίπλα. Όταν την είχα δει αυτήν την ταινία είχα πληγωθεί πολύ γιατί του είχα μεγάλη αδυναμία.
Emilie Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Έδωσες τον Gregory Peck όπως είπες. Ούτε καν πρόσεξα τον άλλον δίπλα. Όταν την είχα δει αυτήν την ταινία είχα πληγωθεί πολύ γιατί του είχα μεγάλη αδυναμία. broken flowers?
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Παιδια ,μην παρεξηγηθειτε,δεν θελω να κανω συστασεις,αλλα για μενα το νοημα ειναι περα απο το να δοκιμασουμε την μνημη μας και να διασκεδασουμε,να μαθουμε και για ταινιες αξιολογες που δεν ετυχε να εχουμε δει και ετσι να υπαρχει διπλο ωφελος. Οποτε το να βαζουμε εικονες που δεν ειναι χαρακτηριστικες των ταινιων ,η το να μη λεμε καποια γενικα πραγματα για αυτες,οπως δεκαετια,ειδος ταινιας,δεν εχει νοημα. Π.χ. μπορω να παρω μια πασιγνωστη ταινια,να βαλω μια,δυο πολυ ασχετες εικονες απο αυτην και ενω την ξερει ολος ο κοσμος να μην την βρει κανεις ουτε σε 10 μερες,αλλα το νοημα δεν ειναι αυτο. Μην παρεξηγηθω,απλα λεω την γνωμη μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα