Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 το felon ειναι ? Continue;) Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 [ATTACH]31459[/ATTACH][ATTACH]31460[/ATTACH] Brazil :eek:
status Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Ωραίος,και ας ξερνάς. Μη βάλεις από Άβαταρ,ε. Λολ, με έχεις καταλάβει νομίζω. Βασικά η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ μου είναι το brazil αν κ παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Γκίλιαμ ότι δεν ήταν και στην πιο νηφάλια φάση του όταν το γύριζε:Ρ Πάμε λοιπόν: Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2010 από status Το μόνο που σας λέω είναι ότι είναι αρχές της δεκαετίας του 70
Nik.K Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εμενα παλι το Brazil μαρεσε αρκετα.... Οκ εποχης Ρομπεν Των Δασων κτλ κτλ κτλ...... Αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 αν κ παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Γκίλιαμ ότι δεν ήταν και στην πιο νηφάλια φάση του όταν το γύριζε Παραδέχτηκε; Αυτό είναι πλεονέκτημα! Ξέρεις πόσα από τα σπουδαιότερα έργα τέχνης όλων των εποχών έγιναν υπό τέτοιες συνθήκες; Όχι, ξέρεις; Εγώ πάντως όχι. Αλλά αρκετά.
Ceridwen Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Παραδέχτηκε; Αυτό είναι πλεονέκτημα! Ξέρεις πόσα από τα σπουδαιότερα έργα τέχνης όλων των εποχών έγιναν υπό τέτοιες συνθήκες; Όχι, ξέρεις; Εγώ πάντως όχι. Αλλά αρκετά. Τι θες να πεις, Μάνιουελ? Μίλα ξεκάθαρα?? Οι καλλιτέχνες πίνουν???! ακόμα ένα σσ, παρακαλώ
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τι θες να πεις, Μάνιουελ? Μίλα ξεκάθαρα?? Οι καλλιτέχνες πίνουν???! Και όχι μόνο ποτά. Σε πολλά μεγάλα έργα έχει πέσει πολύ ναρκωτικό από πίσω. Βλέπε πχ Edgar Allan Poe, που νηφάλιος μάλλον δε θα είχε γράψει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα