status Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Dogma, ερωτηματικό. Edit: Με πρόλαβε ο του οποίου ο λόγος η ταινία..:Ρ
status Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ΦΑΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΜΟΥ Μμμμμ σαχλέ:Ρ Αυτό είναι Λούσιφερ, το βρήκες
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 KilliK τιποτα απ΄ ολα αυτα μπρονσον ηθελα να πω,μπροσναν εγραψα. οχι τιποτα αλλο αλλα ειχα κολησει αγρια οταν μου ειπες οχι διοτι αυτο το μαλι,η πλατη και το καπελο μονο τον μπρονσον μου θυμιζανε.
umaga Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ειναι απ τους αγαπημενους μου δυστυχως δεν εχω καταφερει να μαζεψω ακομα ολες της ταινιες του
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Βλέπεις angmar, υπάρχουν και χειρότερα. Παρεμπιπτόντως όποιος δεν το 'χει δει είναι κάτι κακό.
angmar Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Βλέπεις angmar, υπάρχουν και χειρότερα.Παρεμπιπτόντως όποιος δεν το 'χει δει είναι κάτι κακό. Καλά τα πήγες κι εσύ, αλλά έχεις ακόμα.
Lucifer Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αν εχει το σεναριο τοu cell,no thanx. ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ, δε σου λέω τίποτα γιατί όταν άκουσες πως βγαίνει το άβαταρ, μπορεί να πες "αν έχει το σενάριο του τιτανικού, no thanx" αλλά τώρα πίνεις νερό στ' όνομά του! Χωρίς πλάκα, δες το.
KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 το οριτζιναλ σεναριο του αβαταρ κυκλοφορει απο το 1998 στο ιντερνετ...οποτε λιγο δυσκολο να ελεγα κατι τετοιο αφου το ειχα ηδη διαβασει πριν δω την ταινια. καλα ειχα σκοπο να την δω την ταινια ουτως η αλλως μονο και μονο για το art direction της.(minus τα κωλομερια της JLO) θενξ που μου την θυμισες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα