washcloud Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πολυ σεξυ ονομα παντως το Αντελ. ...ψιλοταιριάζει και με το το πνεύμα του τεχνολογικού μας φόρουμ
benign Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Την μονη αλλη εποχης ταινια της Ατζανι που θυμαμαι ειναι η ''Αδερφες Μπροντε'',δυστυχως αλλη εποχης δικη της δεν εχω δει.Αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτη.
badwolf_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ούτε οι αδελφές Μπροντέ είναι. Για να βοηθήσω λίγο, λέω ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία.
Members gsarig Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Νομίζω πως έπαιζε τη βασίλισσα Μαργκό που δεν έχω δει (εκτός αν τη μπερδεύω με άλλη - σε αυτή την περίπτωση θα φταίει το ότι δεν έχω δει την ταινία και το ότι βαριέμαι να το ψάξω στο imdb)... επίσης, σε πραγματική ιστορία βασίζεται και το Braveheart, ενώ η Δαιμονισμένη δεν πιστεύω να είναι...
badwolf_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ναι έπαιξε και την Βασίλισσα Μαργκό (πολύ καλή ταινία και αυτή, όπως και οι διαβολογυναίκες) ούτε και αυτό όμως είναι. Θα προσθέσω άλλη μία εικόνα από κάτι χαρακτηριστικό της ταινίας... Ελπίζω να βοηθάει κάπως η νέα εικόνα και να μην σας μπέρδεψα περισσότερο. ---------- Προσθήκη στις 00:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ---------- Gamanos το βρήκες η Camille Claudel είναι.Σειρά σου για ταινία τώρα
gamanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά sorry μόνο αν έχει ξαναπαίξει, δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, θα βάλω καμιά "καλή" ελληνική αλλά πρέπει να παίξει δικό μου screenshot, οπότε βάζω μια άλλη.
gamanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ειχα πάει για μπάνιο , στη θάλασσα εγώ, αλλά δεν βλέπω κίνηση. Νόμιζα ότι είναι εύκολο για το επίπεδό σας . Να βάλω κι άλλη;
washcloud Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ...πολύ φιλοσοφικό σε κόβω απόψε. Ή σε έφτυσε το μάθημα, ή διαβάζεις για γκόμενα.
gamanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Η προηγούμενη δήλωση ήταν hint (δεν είμαι τόσο ψώνιο ), πάρτε και μια δεύτερη φωτό
gamanos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Η προηγούμενη δήλωση ήταν hint (δεν είμαι τόσο ψώνιο ), πάρτε και μια δεύτερη φωτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα