washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ασουπή ...δεν μπόρεσα να κρατηθώ, μιας και το χάρηκα από αλλού, πρόσφατα - και ταιριάζει και με την τροπή πο'χει πάρει το θρεντ :
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Συγνωμη ,εν τω μεταξυ για τη δικη μου ταινια,ξεχαστηκα.Εφυγα πρωι,πρωι για μαθηματα και κοιμομουν ορθιος.Σορρυ παιδια.Ξεχασα οτι βαζει αυτος που κερδιζει.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...χαλάρωσε, κανένας δεν "κερδίζει"¨............."Βρίσκει", απλώς σ'πειράζω
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ευχαριστω Washcloud.Τοτε να ψαξουμε ,αυτην την φορα και για τη δικη μου να φυγει απο το προγραμμα?
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...προσωπικά, δε με χαλάει ο πλουραλισμός (άσε που με τις ταινίες που βάλατε κι οι 2, μάλλον θα είναι για κανένα τέρμηνο idle το thread )
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τι γινεται παιδες?Δεν βλεπω κινηση. Ξαναβαζω αλλη φωτο πιο βοηθητικη.
badwolf_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Σ' αυτήν την φωτογραφία νομίζω ότι είναι η Kim Basinger, μάλλον πρόκειται για το thriller του 2000 "Bless the child".
benign Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Σ' αυτήν την φωτογραφία νομίζω ότι είναι η Kim Basinger, μάλλον πρόκειται για το thriller του 2000 "Bless the child". Μπραβο κακε λυκε! Σωστος! (Παραδοξο που ενας χρηστης με handle Bad Wolf βρηκε την ταινια Bless the Child!) :lol: Η σειρα σου να βαλεις ταινια! ΝΙK, Στο συνιστω ανεπιφυλακτα.Ειναι εξαιρετικο ,και εχει και την Kim μεσα,που για μενα ειναι μια απο τις πιο αρχοντικα ομορφες γυναικες που περασαν απο Hollywood. Και το trailer: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=71Zn5P8Jbr4[/ame]
status Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Λατερνα,φτωχια και φιλοτιμο?(Επηρεασμενος απο ΔΝΤ?) Το Λατερνα,φτωχια και φιλοτιμο είναι ασπρόμαυρο ορέ!
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ...καιρός να γυριστεί το "Mp3, Φτώχεια και Υψηλότιμο"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα