washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 χαχ nice try (...αλλά μετά από όσα έσουρα πιο πριν για τα "αναλόγου ύφους και ποιότητος" τερατουργήματα του '80, λες να έκανα κάτι τέτοιο; ) ...διάφοροι προσφάτως μου προσάπτουν δάσκαλο που δίδασκε,,,,,,,,,,,αλλά δεμπαίζει :Ρ ...όχι λοιπόν, εδώ έχουμε ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ (φεστιβάλια, ιστορίες, κλπ), κύριοι και κυρίες να ξεχειλίζει η οθόνη σας, ένα πράμμα ...άντε πάμε κι όλο (σχεδόν) το καστ μαζί :
Sellers Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...διάφοροι προσφάτως μου προσάπτουν δάσκαλο που δίδασκε,,,,,,,,,,,αλλά δεμπαίζει :Ρ Μια ερώτηση μόνο: Την εμμηνόπαυση την έχεις περάσει?
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...όσο δεν μπαίνω στη σαρκασμόπαυση, καλά είμαι ρε. (όχι, δεν ήταν αυτό που είπες πριν/το οποίο δεν ξέρω καν - το τονίζω μια και στην ουσία απαντούσα στον Nik.K, όταν πετάχτηκες σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος)
status Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ο κύριος δεξιά της βάρκας είναι ο Κιμούλης ή ΜΕ φαίνεται; ---------- Προσθήκη στις 14:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:36 ---------- Το Εν πλώ είναι? ---------- Προσθήκη στις 14:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:38 ---------- Τώρα που τον κοιτάω καλά, καλά, Αρζογλίζει ο "Κιμούλης"...:Ρ
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ο (βρωμόγερος) από πάνω, αν συνεχίσει τους συνειρμούς του, θα το βρει μέχρι να γυρίσει η σελίδα, λέω
status Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ο Αρζόγλου είναι ρα; ---------- Προσθήκη στις 14:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ---------- Το Όστρια είναι! ---------- Προσθήκη στις 14:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ---------- Βοηθός σκηνοθέτη: Λάκης Αντωνάκος..:Ρ
status Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ταινία που το σενάριο το έγραψε η Γώγου...(δεν την έχω δει αλλά στο τέλος αυτοκτονούν όλοι οι χαρακτήρες καταπίνοντας βότσαλα;:Ρ) Πάρτε μάτι ταινία έτσι... ltx1iQyzIh4 - Άκου, μιλάει η θάλασσα, ξέρεις τι λέει; Ελευθερία λέει (χ3) ---------- Προσθήκη στις 14:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:55 ---------- Πολύ κουλτούρα ρε παιδάκι μου, βαρύναμε μεσημεριάτικα... Τελικά καλά έκανε κ αυτοκτόνησε η Γώγου..με τέτοιες μαλακίες που έγραφε, ε κάποια στιγμή θα τα διάβασε και η ίδια κ είπε να το τελειώσει.:Ρ
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...όι, δεν αφτοχτονούν. Πράγμα που κόντεψα να κάνω 'γω πριν, καθώς το επόμενο σκρήνιο ήταν αυτό. (με ψάρωσες άσχημα λέμε....άρχισα να ξηλώνω κάμερες ) * mh ginesai mlks btw...Από τη σαχλαμάραX3, δε βγαίνει σωστό συμπέρασμα. Καλή είναι η ταινία, τ' αξίζει το εναμισαωράκι της. Δε την.
status Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 * mh ginesai mlks btw...Από τη σαχλαμάραχ3, δε βγαίνει σωστό συμπέρασμα. Καλή είναι η ταινία, τ' αξίζει το εναμισαωράκι της. Δε την. Ναι σίγουρα αξίζει, αν κόψεις όλες της σκηνές που μιλάει η Γώγου ναι..σίγουρα αξίζει.:Ρ Thank god she eat the Χάπια, μόνο αυτό έχω να πω.! - Όχι τσιγάρο εδώ μέσα βρε Νίκη.! - Σε νοιάζει να σου πω; Ακού διάλογος ρε! Σενάριο: Κατερίνα Γώγου Αντρέας Θωμόπουλος... Υπομονή τεράστια ο Θωμόπουλος λέμε:Ρ
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 (πληροφοριακά, και 'γω τη Γώγου, την προτιμάω μόνο στις ασπρόμαυρες του '60. Αλλά άσε τον χαρακτήρα της εδώ. Στα υπόλοιπα έχει ζουμί. Και δεν τα 'γραψε μόνη της, αλλά μαζί με τον Θωμόπουλο)
status Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 (πληροφοριακά, και 'γω τη Γώγου, την προτιμάω μόνο στις ασπρόμαυρες του '60. Αλλά άσε τον χαρακτήρα της εδώ. Στα υπόλοιπα έχει ζουμί. Και δεν τα 'γραψε μόνη της, αλλά μαζί με τον Θωμόπουλο) Λογικό μετά άρχισε τα χάπια και άρχισε τα ping time out με τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό λέω ότι είχε υπομονή ο Θωμόπουλος, τέτοια συνεργασία σε ρίχνει στα σκληρά..:Ρ
status Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Υποθέτω σειρά μου.. ---------- Προσθήκη στις 15:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:14 ---------- ...ηνάφ και ποστ πικζ (φωνή garnele) Ασουπή μην σου βάλω το Test της ερτ κ ψάχνεσαι..:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα