alexzzz Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ALEXIS aka Alexzzz?! όταν δουλεύω χρησιμοποιώ το καλλιτεχνικό μου... Φρανκ
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ...Άννα Φρανκ; ...σους! Σκασμός λέμε! Τα θέλει ο κώλοσ' !
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Aν και δεν την έχω δει (ακόμα), κάποτε είχε τύχει να δω σκηνές μόνο και νομίζω πως έμοιαζαν λιγάκι με το screenshot σου - μήπως (λέμε μήπως) είναι το "θα σε δω στην κόλαση αγάπη μου", του Νικολαΐδη; (αν το πετύχω κι αυτό πάω να παίξω λόττο μετά από αρκετά χρόνια)
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Και σκέψου λέει ο τίτλος της ταινίας να είναι "Υποβρύχιες λήψεις - Alexis" κι εμείς να ψαχνόμαστε
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μωρέ καλά σας τα 'λεγα εγώ... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Ε ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΡΕ!!!!! δδφδφδφδφ
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Ε ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΡΕ!!!!! δδφδφδφδφ ε όχι και "ρε", σε παρακαλώ...
benign Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Λοιπον απο γνωστη ταινια ,πολυ καλη.Λογικα θα το βρειτε ευκολα,αλλα ενεκα η δεσμευση μου να βαζω στο παιγνιδι ποιοτικες ταινιες.
BadBoy Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Paramount και 2000 ε; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Paramount_Pictures_films#2000s Δεν με κολλάει καμία από αυτές όμως να πάρει.
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ...δύο πρωτιές μαζί : πρώτη φορά ελληνική ταινία (για ψάξιμο) - και πρώτη φορά τρέχουν παράλληλα 2 ταινίες (για ψάξιμο)... Συνεχίζω με την ελληνική :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα