benign Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Οχι το My Fair Lady ειναι εποχης ενω εδω οι ηθοποιοι φορουν κανονικα ρουχα.Εχω δει ταινιες της Hepburn αλλα δεν θυμαμαι. ''How to steal a million'' ειναι μια που ισως να παιζει εδω στην φωτο,αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος.
gamanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Το 'χω, το 'χω δεξιά κάθονται η Καβογιάννη, ο Καλλιβωκάς και μια άλλη από ταινίες του Κωνσταντάρα με γαλανά μάτια. Αριστερά ο ένας είναι ο woody alen. H άλλη φέρνει λίγο σε Αρώνη... Να το πάρει το ποτάμι ή να πω μόνο ότι είναι όντως Bunuel? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2010 από gamanos ορθογραφικά
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δεν είναι καμία από τις δύο ταινίες που αναφέρθηκαν και είναι όντως Bunuel (αν και ο gamanos μάλλον δεν χρειαζόταν την επιβεβαίωση)... (η άλλη που σκεφτόμουν σκεφτόμουν να βάλω ήταν το "καμικάζι και τσαντάκιας", αλλά φοβήθηκα τη γενική κατακραυγή)
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 The Phantom of Liberty και Sellers for the win. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
benign Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν την ειχα δει ποτε αυτην την ταινια την ειχα ακουστα μονο.Επισης με ξεγελασε η ομοιοτητα με την Hepburn της γυναικας στην ακρη δεξια και εψαχνα να θυμηθω ,ταινια δικη της. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2010 από benign
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 The Phantom of Liberty και Sellers for the win. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Ας το επιβεβαιώσω για το τυπικό της υπόθεσης...
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (η άλλη που σκεφτόμουν σκεφτόμουν να βάλω ήταν το "καμικάζι και τσαντάκιας", αλλά φοβήθηκα τη γενική κατακραυγή) (έχεις φάει ένα κόλλημα αφ' ενός με αυτές τις -θεός να τις κάνει- κινητογραφικές αηδίες, ή μου φαίνεται; Και δη με Ψάλτη) μάλλον όπως τα λες θα ήταν (κατακραυγή) αλλά τί σνομπιές αλήθεια τρώει ο ελληνικός ο σινεμάς στο θρεντ;!
Members gsarig Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (έχεις φάει ένα κόλλημα αφ' ενός με αυτές τις -θεός να τις κάνει- κινητογραφικές αηδίες, ή μου φαίνεται; Και δη με Ψάλτη) μάλλον όπως τα λες θα ήταν (κατακραυγή) αλλά τί σνομπιές αλήθεια τρώει ο ελληνικός ο σινεμάς στο θρεντ;! ναι δεν διαφωνώ σε αυτό που λες.... εντάξει, τις ταινίες του ψάλτη τις ανέφερα για πλάκα (αν και το "καμικάζι και τσαντάκιας" είναι μουστάκας ) αλλά είναι αλήθεια πως γενικά η συμμετοχή των ελληνικών ταινιών στο παιχνίδι είναι ελάχιστη (μη σου πω μηδαμινή - δεν θυμάμαι να έχει μπει καμία)
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 είναι αλήθεια πως γενικά η συμμετοχή των ελληνικών ταινιών στο παιχνίδι είναι ελάχιστη (μη σου πω μηδαμινή - δεν θυμάμαι να έχει μπει καμία) (μιας κι ο gamanos δεν φαίνεται να τρελλαίνεται να βάλει - αν έκανα λάθος ας με συγχωρέσει) ...σε θρεντική πρώτη λοιπόν :
status Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 ALEXIS aka Alexzzz?! Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 (μιας κι ο gamanos δεν φαίνεται να τρελλαίνεται να βάλει - αν έκανα λάθος ας με συγχωρέσει) ...σε θρεντική πρώτη λοιπόν : Ε κι εσύ μωρέ... Λες και δεν ξέρεις ότι ο γούγλης είναι φίλος μας...
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι μου λέει ότι ο φίλος σας αυτή τη φορά δεν είναι σπίτι ...να το άλλαζα στο Paint.NET σε "υποβρύχιες λείξεις"; Και θα σας μπέρδευε - και θα ταίριαζε και με το πλάνο......Αλλά τώρα πάει...
Sellers Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά κάτι μου λέει ότι ο φίλος σας αυτή τη φορά δεν είναι σπίτι Δεν είναι οι Ακροβάτες του κήπου ?
washcloud Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τσούκου... γενικά έχω προσέξει πως οι συμμετέχοντες "βιάζονται" να τελειώσει το εκάστοτε "πανηγύρι", και να "πάνε παρακάτω"...δεν το ψειρίζουν πολύ -κακώς, για 'μένα- ούτε όσοι βάζουν-ούτε όσοι ψάχνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα